DET ER GRATIS OG RISIKOFRIT AT KOMME I GANG.
Lad Odendo hjælpe dig med at få succes med din indsamling. Opret dig nedenfor, og kom igang med det samme.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Tilmeld dit formål
  Start indsamling
  SÆLG PÅ ODENDO & STYRK DIT BRAND.
  Sælg dine produkter på Odendo og få 90% af overskuddet. Du støtter et valgfrit godt formål med de sidste 10% af overskuddet, og viser samtidig dine kunder, at du er en social ansvarlig virksomhed.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Tilmeld din virksomhed
  KOM I GANG

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  HB Køge

  Denne auktion er til fordel for HB Køge. Når du køber et af produkterne, som er doneret af ansvarsfulde virksomheder, støtter du HB Køge med det formål at udvikle og drive professionel fodbold. Vi ønsker i HB Køge at udvikles gennem kompetencer, vores administration, trænere, ledere og spillere skal dygtiggøres, således at de fagligt og adfærdsmæssigt agerer kompetent i alle sammenhænge.

  Hvis du har spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt, kontakt venligst Peter Møller Andersen på pma@hbkoge.dk
  EPC-Laser ApS er en Speciallæge Klinik for laserbehandling. Vi har på nuværende tidspunkt 2 ydelser vi tilbyder. 

  Smertebehandling med lasereterapi. Vores laserapparat er en klasse 4 laser fra LiteCure - den hedder Lightforce FX: 

  Ved medicinsk – også kaldet terapeutisk – laserbehandling anvendes laserlys noninvasivt på kroppen for at reducere smerte og reducere inflammation samt at fremme kroppens helingsprocesser. Alt efter dybden af en skades lokalisering afpasser vi laserlysets energimængde, således at overfladiske områder – f.eks. åbne sår, hud og overfladiske sener – tilføres en mindre energimængde end dybere områder – f.eks. led, muskulatur og indre organer.  Vores laserapparatur er indrettet til at kunne give en større effekt (klasse IV laser), hvorfor vi  oftest kan nedsætte selve behandlingstiden væsentligt i forhold til mere traditionel terapi.
  Selve behandlingen er smertefri og uden bivirkninger – oftest mærker du kun en behagelig varme i det behandlede område.


  Permanent Hårfjerning med en 3i1 IPL laser. SHR-YAG-RF. Vores maskine har et virkelig kraftigt køleanlæg og behandlingen gøres derfor helt smertefrit:

  Hårvækst bliver reduceret efter hver behandling. Antallet af behandlinger, der er nødvendige, afhænger af din hårfarve og hudtypesamt området, der skal behandles. Du skal forvente 6-10 behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Hver behandling fjerner ca 15% af hårsækkene, så et typisk hårfjerningsforløb kræver ca 5 - 8 behandlinger med ca 6 - 10 ugers interval. Mange års erfaring først med hårfjerning med laser og nu erfaring med Ellipse-behandling, viser at man som hovedregel ikke bør regne med evig hårfrihed. Personer med sort eller meget mørkt hår kan som regel blive næsten hår fri. Der er tale om permanenthårfjerning idet laseren ødelægger hårsække i vækst, når der kommer flere hår er det fordi hårsække kan ligge i dvale – så flere behandlinger for at få alle hårsække ødelagt. Alle andre må regne med behov for follow-up behandling i ny og næ hvis resultatet skal fastholdes, netop pga hårsække der vågner af dvale tilstand og begynder at danne hår. - men husk - det er ikke muligt at give nogen sikker forudsigelse for hvor ofte, der er stor individuel variation. Normalt 1-2 gange årligt.

  Læs mere om EPC-Laser HER!
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 500,00
  Aktuelt bud: DKK 100,00
  Foregår: Se adresse i EPC-Laser
  Jægersborgvej 1, Kongens Lyngby

  Om Odendo.dk

  Det er her du finder masser af fantastiske produkter til helt utrolige priser. Virksomheder overalt i Danmark sponsorerer disse produkter til gode formål, som sætter produkterne på auktion her på siden.

  Du kan altså gøre en fantastisk handel, der støtter gode formål!

  Opret gratis bruger!