DET ER GRATIS OG RISIKOFRIT AT KOMME I GANG.
Lad Odendo hjælpe dig med at få succes med din indsamling. Opret dig nedenfor, og kom igang med det samme.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Tilmeld dit formål
  Start indsamling
  SÆLG PÅ ODENDO & STYRK DIT BRAND.
  Sælg dine produkter på Odendo og få 90% af overskuddet. Du støtter et valgfrit godt formål med de sidste 10% af overskuddet, og viser samtidig dine kunder, at du er en social ansvarlig virksomhed.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Tilmeld din virksomhed
  KOM I GANG

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Nulstil filter
  Nye en miniferie i Tysklands hovedstad, der lokker med årtusinders kulturarv, grønne åndehuller, store shoppingcentre og et pulserende natteliv. Kort sagt - Noget for enhver smag!

  MINIFERIEN INDEHOLDER
  -2 overnatninger i dobbeltværelse
  -Morgenbuffet
  -Gratis adgang til wellnessområde / fitnessområde
  -Fri wifi
  -Fri parkering i nærheden af hotellet

  Velkommen til 4-stjerners hotellet Holiday Inn Berlin
  Holiday Inn Berlin er et moderne 4-stjerners hotel med en smuk indretning og møblering. Moderne elegance præger hotellets udseende. Dit værelse vil være elegant og komfortabel, og du vil blive glad for de lækre retter der serveres i hotellets restaurant. Under dit ophold, vil du også være i stand til at nyde hotellets meget flot spa-område med sauna, dampbad og massage. Holiday Inn Berlin Airport - Konference Center er bekvemt placeret - uanset om du ankommer med fly eller i bil! Hotellet er beliggende umiddelbart i nærheden af Berlin-lufthavn Schönefeld i udkanten af ​​Berlin. Nærheden til den tyske autobahn (motorvej) A113 gør Berlin og den attraktive omkringliggende landskab let tilgængelige. Talrige gratis parkeringsmuligheder er der foran hotellet og på sidegaderne.

  Berlin: En by fuld af liv!
  Berlin er en by med seværdigheder, kultur, kunst, arkitektur og landskaber. Du kan finde mere end 150 koncertsale, teatre og scener, tre operahuse, mange biografer og 170 museer og gallerier i byen. I dag tilbyder Berlin en række seværdigheder som ingen anden by kan. Berlin er verdensberømt for sit natteliv og gode indkøbsmuligheder. Ud over den kendte og berømte Friedrichstrasse og Kurfürstendamm, hvor du vil finde mange mærkevare butikker sammen med stormagasinet KaDeWe, der er mange flere smukke og usædvanlige butikker og forretninger i Berlins distrikter.

  Læs mere om hotellet HER!

  INDLØSNING
  - Opholdet kan bestilles i hele 2017. Dog er hotellet ret godt booket i sommerferien, og på enkelte helligdage.
  - Du reserverer dit ophold på mail:info@ar-travelservice.dk
  - Husk at oplyse den unikke kode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail efter dit køb er gennemført.

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 1.990,00
  Aktuelt bud: DKK 1.000,00
  Foregår: Se adresse i HOLIDAY INN BERLIN CITY WEST
  Hans-Grade-Allee 5, Schönefeld
  På få år er Hvalpsund Golf Club blevet en af Danmarks mest besøgte golfbaner. Rigtig mange greenfeespillere vender tilbage år efter år, for at spille den populære bane.

  Du får både skov og sø, i et kuperet terræn med et varieret dyreliv og næsten lige meget, hvor du befunder dig på banen, har du en flot panoramaudsigt i baggrunden.

  Der er anlagt en 18 hullers turneringsbane med krav om DGU medlemsskab og en 9 hullers pay- og play bane der er åben for alle spillere.

  Hele anlægget er designet af den anerkendte og berømte banearkitekt Michael Traasdahl Møller, Golfcourse Planning, der har udformet mange golfbaner rundt om i landet.

  BEMÆRK ! 

  Kan ikke benyttes i uge 34
  Skal benyttes inden udgangen af 2017

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 900,00
  Aktuelt bud: DKK 360,00
  Foregår: Se adresse i Hvalpsund Golf Club
  Tingvej 44, Farsø

  Byd på 2 greenfees til Herning Golf Klub

  Centralt placeret midt i byen (lige bag Herning Centeret) finder du Herning Golf Klub.

  I Herning Golf Klub er det muligt at få en unik golfoplevelse, med fokus på golf, på en flot Parkbane, mulighed for træning ved vort stærke trænerteam, indkøb i Golfshoppen og en god middag og lidt koldt at drikke i Golfcaféen. 

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 700,00
  Aktuelt bud: DKK 280,00
  Foregår: Se adresse i Herning Golfklub
  Golfvej 24, Herning
  Spil på Lübker Golf Course som er kåret til Danmarks bedste bane i 2016/2017. Der vil være nye oplevelser hver gang du spiller banen - 3 forskellige sløjfer med vidt forskellige kombinationer:
   
  Sand/Sky Course byder på kuperede og hurtige greens med veltrimmede fairways. 

  Forest/Sand Course er spændende og udfordrende huller skåret ind i Djurslands smukke natur. 

  Sky/Forest Course er en kombination af udfordrende huller og naturlig skønhed – både korte og lange huller er i spil.

  Vores 27-hullers mesterskabsbane er designet af verdens måske mest ansete golfbanearkitekt, Robert Trent Jones II. Robert Trent Jones II, har designet og opført golfbaner over hele verden.

  Se mere på: www.lubker.com
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 900,00
  Aktuelt bud: DKK 400,00
  Foregår: Se adresse i Lübker Golf Resort
  Trent Jones Allé, Nimtofte
  Hos Diner No. 34 er det vores ønske at give jer en ny grilloplevelse udover det sædvanlige i familievenlige omgivelser og et spændende miljø.

  På vores restaurant / grillbar byder vi jer velkommen til en amerikansk diner atmosfære, hvor essensen er at skabe grillmad med fokus på kvalitet. Vi sætter en ære i at servere dig god mad – god mad med gode råvarer.

  Vores burgere er lavet af dansk kødkvæg og kommer fra vores lokale Skivevejs slagter. Bøfferne steges på den sydende lavastensgrill, hvor den krydres med friskkværnet peber og eventuelt vores hjemmelavede Jack D marinade. Vi har et stort og bredt udvalg af burgere – både oksekød og kylling til din burger.

  Burgerbollen er af høj og let grov kvalitet smurt med salatmayonaise,sprød iceberg og rødløg og bla den lækreste relish.

  Vi har også det mere gængse på menukortet, såsom sprøde pomfritter, børnemenuer, pulled pork, grillkylling og hotdogs.

  Vi har et legerum, hvor de børn kan lege i det muntre køkken eller køre en tur på Road 66, mens du nyder din mad, stemningen og musikken fra vores jukebox.

  At skabe dette sted har været en mangeårig drøm. Det har været målet at skabe et sted, der tiltaler og byder alle, såvel børn som ældre, velkommen og hvor rammerne og kvaliteten adskiller sig fra mængden. Nu er stedet skabt og vi ser frem til at dele drømmen med jer.

   


   
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 500,00
  Aktuelt bud: DKK 0,00
  Foregår: Se adresse i Diner no. 34
  Herningvej 34, Holstebro

  Trænger du til en sjov og hyggelig forlænget weekend med familien eller vennerne?

  Byd på dette XL-ophold og få et sjovt og hyggeligt afbræk fra hverdagen. Dayz Søhøjlandet ligger i de smukke Gjern Bakker ved Silkeborg. Hos Dayz Søhøjlandet er der rig mulighed for underholdning og aktiviteter for hele familien - både inde og ude.
  Feriecentret byder blandt andet på tropisk badeland, hvor der kan køres om kap i vandrutsjebanen eller slappes af i spabadet, sportshal med masser af aktiviteter, mulighed for tur på hesteryg i ridecentret og meget mere. Desuden har Dayz Søhøjlandet Nordens eneste helårs alpine skibakke – så på med skiene, sus ned af bakken, og se hvem der kommer først.

  Det smukke område omkring Søhøjlandet indbyder også til spændende aktiviteter og udflugter. Tag for eksempel en tur i Djurs Sommerland eller tag på udflugt til Himmelbjerget, hvor I vil opleve en storslået udsigt og utrolig smuk natur. Du kan læse mere om Dayz Søhøjlandet på sohojlandet.dayz.dk 

  XL-opholdet inkluderer: 

  • Overnatning torsdag-søndag for 4 personer i et A-hus inkl. slutrengøring
  • Fri entré til badeland og sportshal  
  • Linnedpakker til 4 personer
  • Pizzabuffet til frokost om lørdagen for 4 personer
  Bemærk! Opholdet kan ikke bookes i skolernes ferier.
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 3.200,00
  Aktuelt bud: DKK 1.500,00
  Foregår: Se adresse i Dayz, Søhøjlandet
  Lille Amerika 10, Gjern

  Sydthy Golfbane er en naturbane, som er placeret i et smukt kuperet landskab mellem Hurup og Vestervig. Mod nord grænser banen op til Hennings Plantage, mod syd og øst er der åbne vidder og retter man ryggen kan man fra et par af hullerne få et lille glimt af Limfjorden. På hul 16 kan man mod vest i klart vejr skimte Krik Vig og mod syd Limfjorden. Golfbanen snoer sig rundt mellem de små kuperinger i terrænet med små skovpartier og mindre søer.

  ​Banen blev i 2005 tegnet af golfbane arkitekt Henrik J. Jacobsen , som med stor ekspertise har formået at placere en dejlig naturgolfbane, så den virker helt naturlig som en integreret del af naturen.

  Da golfbanen er en naturbane, er en del af sværhedsgraden netop naturen, som ifølge Henrik J. Jakobsen er til at nyde og ikke til at spille i. Banen er på grund af sit forholdsvis flade terræn meget venlig overfor den ældre eller gangbesværede gruppe af golfspillere. En stor del af sværhedsgraden er som på alle andre golfbaner, at blive på banen og ikke spille på og i de omkringliggende arealer.

  ​Golfbanen sætter uden tvivl Sydthy på landkortet og er til megen glæde for en stor del af lokalbefolkningen. Golfspillet er med til at knytte de små lokalsamfund sammen til en enhed og er en sund og fornøjelig fritids- og sportsak­tivitet der uanset alder og formåen kan dyrkes af alle aldersgrupper. Banen er bestemt et aktiv der vil være med til at fastholde og udbygge befolkningstallet i området og samtidig give turisterne endnu en god grund til at vælge Sydthy´s naturskønne område som feriemål.

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 800,00
  Aktuelt bud: DKK 320,00
  Foregår: Se adresse i Sydthy Golfklub
  Ulstedvej 8, Hurup Thy
  Gavekorten kan bruges hos Byrgesens Auto på Fyn.
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 500,00
  Aktuelt bud: DKK 250,00
  Kan afhentes: Se adresse i Byrgesens Auto
  Thujavej 15, Odense SV
  Foregår: Se adresse i Byrgesens Auto
  Thujavej 15, Odense SV

  Skal du have malet udendørs, så er hvid GORI/BONDEX superdækkende det perfekte valg. Kan bruges til hegn, vinduer, udehuse, gavle, legehuse og meget mere. Malingen er ekstrem slidstærk og af højeste kvalitet.

  Beskrivelse af Hvid GORI/BONDEX SUPERDÆKKENDE:

  GORI/BONDEX Superdækkende er en dækkende træbeskyttelse, som er velegnet til behandling af udendørs træværk – både nyt træværk (herunder også tryk- og vakuumimprægneret træ) og tidligere behandlet træværk. 

  GORI/BONDEX Superdækkende er vandafvisende og indeholder UV-blokerende pigmenter, som beskytter effektivt mod solens skadelige stråler. BONDEX Superdækkende hæmmer angreb af skimmel og er ideel til farveskift på træværk – selv fra mørke til lyse farver. Produktet fremhæver træets struktur, men skjuler åretegningerne.

  GORI/BONDEX Superdækkende har en cremet konsistens, som drypper minimalt ved påføring.

  10 x 0,75 liter

  Holdbarhed: Op til 10 år.

   

  Tørretid & rækkeevne:

  Tørretid: Ca. 1 time (gennemtør: Ca. 3-4 uger).


  Overmalbar: 12 eller 24 timer.

  Rækkeevne: 6-12 m² pr. liter alt efter underlagets sugeevne

  (Ru træ: 6-8 m² pr. liter; høvlet træ: 10-12 m² pr. liter).


  Beregn dit forbrug via følgende link:

  http://www.gori.dk/produkter/traebeskyttelse/bondex-superdaekkende


   

  Betingelser:

  Afhentning:

  Ved vundet auktion kan malingen afhentes hos JMC Hjørring i mod fremvisning af købsbevis.
  Pris for afhentning på adressen er 20 kr.

  Afhentning hos JMC Hjørring på følgende adresse:

   

  Afhentning:

  JMC Hjørring A/S

  Løkkensvej 122

  9800 HJØRRING

  Mail: jmc@jmcas.dk

  Mobil: 25 77 18 59

  Direkte tlf: 96 23 67 00

  Hjemmeside: http://www.jmcas.dk/home.php

    

  Forsendelse:

  Ved vundet auktion kan malingen tilsendes direkte til din hjemmeadresse ved fremvisning af købsbevis. Det er muligt at maile købsbevis til jmc@jmcas.dk.
  Pris for direkte forsendelse er 40 kr.

   

  Kontakt JMC via følgende kontaktoplysninger.

   

  Forsendelse:

  JMC Hjørring A/S

  Løkkensvej 122

  9800 HJØRRING

  Mail: jmc@jmcas.dk

  Mobil: 25 77 18 59

  Direkte tlf: 96 23 67 00

  Hjemmeside: http://www.jmcas.dk/home.php  Giv vores Facebook side et like og bliv automatisk opdateret med aktionerne på Vendsyssel FF's auktions side.

  Klik her:
  www.facebook.com/vffauktion

   

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 1.990,00
  Aktuelt bud: DKK 0,00
  Kan afhentes: Se adresse i JMC Hjørring A/S
  Løkkensvej 122, Hjørring
  Byd på denne sæsonpakke til Jyllands Park Zoo – Børnenes Paradis! Pakken er for 2 voksne og 2 børn.
  En af Danmarks mest børnevenlige Zoo, hvor I kan røre og fodre mange dyr, ride, sejle, køre i tog og meget mere.

  Læs mere om Jyllands Park Zoo HER!

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 960,00
  Aktuelt bud: DKK 178,00
  Foregår: Se adresse i Jyllands Park Zoo
  Haunstrupvej 13, Videbæk
  Du byder på:
  1 stk: WOOFit Headphone (Black)
  1 stk: WOOFit Headphones Cover

  Luk larmen ude og nyd musikken!
  Den forstyrrende larm i flyet, de højrøstede børn i toget, støjen fra støvsugeren eller lydene i træningscenteret – luk det hele ude, når du lytter til din yndlingsmusik.
  Med WOOFit Headphone har du mulighed for at aktivere teknologien ”active noise cancellation”, som minimerer baggrundsstøjen, så du kan koncentrere dig om din telefonsamtale, lydbog eller musik.
   

  Trådløs frihed

  Selvfølgelig kan alt forbindes trådløst via Bluetooth. Slip for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt, når du er på farten! Det indbyggede batteri giver dig op til 12 timers musik på en enkelt opladning – lad musikken flyde og nyd friheden til at danse til dit yndlingsnummer eller til en løbetur på stranden. Hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble WOOFit Headphone til via kabel og få ubegrænset lyttetid – smart!

  Komfort og rene linjer
  Når du får WOOFit Headphone i hænderne mærker du med det samme, at materialer og design er nøje udvalgt til at give dine ører komfort og luksus! WOOFit Headphone er med sine 168 g super let og lige til at snuppe med på farten.
  Få perfekt pasform med den justerbare bøjle, de fleksible ørekopper og lækre bløde puder. WOOFit headphone er udviklet som en on-ear headphone, som ikke dækker hele øret – derfor kan du have dem på i timevis, uden at de bliver for varme.

  Se alt om WOOFit Headphone HER
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 1.148,00
  Aktuelt bud: DKK 500,00
  Kan leveres: DKK 0,00 i Kontakt:
  info@sackit.dk
  vedrørende aftale
  omkring levering
  Lækker gourmetmad i hyggelige og romantiske rammer kombineret med et ophold på et af Danmarks smukkeste hoteller ved havet. 

  GOURMETOPHOLDET FOR 2 INDEHOLDER
  • Gourmetmenu med tilhørende vinmenu
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Jordbær i chokolade på værelset
  • Lækker morgenmadsbuffet
  BANDHOLM HOTEL
  Sætter I pris på de kulinariske glæder, er Bandholm Hotel en perfekt ramme, hvor god mad, dejlig natur og romantiske omgivelser går op i en højere enhed.

  Bandholm Hotel blev opført i 1886 af grevskabet Knuthenborg. Den oprindelige kro blev kongeligt privilegeret allerede i 1692. Hotellet er i de senere år blevet gennemgribende restaureret og udbygget, så der i dag er 42 flotte værelser, hvoraf 7 er med udsigt over havet. Den oprindelige stil er blevet bevaret, så man tydeligt fornemmer historiens vingesus, når man træder ind i hotellets smukke hall og restauranter. Her er højt til loftet, stuk, smukke, håndlavede tapeter og lysekroner, som altsammen er med til at give den luksuriøse, herskabelige stemning, som hører luksusopholdet til.

  PLACERING
  Bandholm Hotel ligger på nordsiden af Lolland og er omgivet af dejlig natur. Her er havet en naturlig, beroligende baggrundskulisse bag vores smukke terrasse med de hvide pagodetelte. Bag hotellet er der en dejlig have, hvor man kan gå tur og nyde den Lollandske fred og ro. Hotellet ligger tæt på Knuthenborg, Danmarks største herregårdspark med fantastisk natur og masser af vilde dyr. Derudover er der dejlige skovområder i nærheden samt færgerute fra Bandholm Havn til de hyggelige småer Askø/Lilleø.

  GASTRONOMI PÅ HØJT NIVEAU
  Bandholm Hotels restaurant modtager til stadighed meget høje ratings på hjemmesider som DinnerBooking og TripAdvisor. Restauranten tilbyder både eksklusive gourmetmiddage og velsmagende a la carte-retter for enhver smag. Maden er lokalinspireret og bliver tillavet med de bedste lokale råvarer fra Lollands frodige spisekammer. 

  INDLØSNING
  -kontakt hotellet for booking og brug den unikke kode du får tilsendt lige efter købet.
  -opholdet er gældende frem til 1. Maj 2017
  -tillæg på 500 kr. ved ankomst fredage
  -tillæg på 800 kr. ved ankomst lørdage

  Se meget mere om Bandholm Hotel HER
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 3.690,00
  Aktuelt bud: DKK 1.795,00
  Foregår: Se adresse i Bandholm Hotel
  Havnegade 37, Bandholm

  Et besøg på det smukke og idylliske Skrøbelev Gods på Langeland er en oplevelse ud over det sædvanlige - her går romantik, natursmukke omgivelser, atmosfære, afslapning og et godt gourmetkøkken op i en højere enhed.

  ROMANTIKOPHOLDET I DELUXESUITEN INDEHOLDER
  1 overnatning for 2 personer i Deluxe Suiten
  Spændende rundvisning på godset
  Dejlig 2-retters middag med tilkøb op til 5-retter
  Fri benyttelse af vinkælderen med tilstødende rustik pejsestue
  Lækker morgenbuffet med frisk frugt
  Gratis internet & fri parkering
  Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter.
  Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

  *Der tillægges et weekend tillæg på 300 kr (fredag og lørdag)
  *Der tillægges en miljøafgift på kr. 75 pr. person (hver dag)
  - Kan anvendes til og med 31/12-2017

  Om Deluxe Suiten
  Der kan være 2 dobbeltværelser i en deluxe suite, der har fantastiske stuklofter med indlagt belysning, sofagruppe
  Et imponerende badeværelse med både hans og hendes vask og en stor jacuzzi og en stor bruser med 2 brusehoveder
  Egen udgang til haven eller den franske atriumgård samt de bedste siddepladser i Riddersalen til middagen

  Om Godset
  Et besøg på det smukke og idylliske Skrøbelev Gods på Langeland er en oplevelse ud over det sædvanlige - her går romantik, natursmukke omgivelser, atmosfære, afslapning og et godt gourmetkøkken op i en højere enhed.
  Og hvis du synes du kender stedet, så er det måske fordi godset er blevet benyttet af DR i forbindelse med en boot camp i X-Faktor.

  God mad og god service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og maden af høj kvalitet serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Kødet kommer bl.a. fra det kendte Kildegaarden, der leverer noget af det bedste danske kødkvæg.

  Når I ankommer på godsets gårdsplads, fornemmer I straks den romantiske stemning med de flotte gamle bygninger fra 1669, som efter en totalrenovering, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design, i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

  Selve middagen må I gerne gøre lidt utraditionel og til en lidt større mad-oplevelse. Efter I har nydt en forret og hovedret, kan I f.eks informere en af godsets smilende tjenere om, at I lige trænger til at strække benene. Efter en kort spadsertur kan I så vende tilbage til restauranten i riddersalen eller måske vil I hygge jer i den rustikke vinkælder med den tilstødende pejsestue. Der kan I så nyde en velsmagende osteanretning med nogle lækkerier samt et glas vin. (tilkøb). Til menuen er det muligt at tilkøbe vin, som godsejeren selv har importeret fra både Frankrig og Italien. Efter middagen kan I passende slappe af med en kaffe og cognac/likør foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler.

  Se meget mere om det fantatiske Gods HER

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 3.708,00
  Aktuelt bud: DKK 1.600,00
  Foregår: Se adresse i Skrøbelev Gods
  Skrøbelev Hedevej 4, Rudkøbing
  Thrane Teknik & VVS
  Ideen om aldrig at søge kompromiser eller standardløsninger. Er en del af det jeg arbejder efter. Jeg gør mig umage for at finde den optimale løsning. Navnet skal være lig med kompetent og ærligt håndværk, og jeg har især fokus på service, miljø og energirigtige løsninger.

  Bemærk:
  Kørsels tillæg ved over 20 km fra Holstebro.
  Materialer skal købes hos Thrane Teknik.
  Gavekort gyldig i 6 måneder.
  1 gavekort pr. opgave

  Leveringsinformation
  Efter vundet og betalt auktion skal vinderen kontakte thrane@thrane-teknik.dk med sit auktionsbevis for at indløse købet.

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 1.100,00
  Aktuelt bud: DKK 100,00
  Udføres: i Holstebro i en radius af 50 km. i Holstebro
  Byd på en uges ferie i lejlighed på Mallorca for 2 personer. Rejsen arrangeres af Bravo tours.

  Afrejsedag
  27. maj
  Afrejse fra København (CPH)

  Hyggelige lejligheder i det skønne Alcudia
  Skønt lejlighedshotel beliggende i Alcudia tæt på den fantastiske sandstrand og kun et par kilometer til det charmerende Puerto Alcudia. Personalet på hotellet er meget serviceminded, og derfor vender mange stamgæster tilbage år efter år. Hotellet ligger tæt på gode shoppingmuligheder og mange forskellige restauranter, hvor man finder smagsopleveler for en hver smag.

  Skønt poolområde med to pools, som er adskilt af et lille vandfald. Rundt om poolen er der liggestole og parasoller til hotellet gæster.

  Se alt om ferien HER

  INDLØSNING
  - Rejsen skal bookes via Bravo Tours callcenter på tlf. 7010 1077
  - Der er mulighed for tilkøb af flere rejsende, efter auktionen. Kontakt ek@odendo.dk / +45 3110 1073. Der tages forbehold for udsolgte rejser.
  - Vær opmærksom på, at buddet er bindende og fortrydelsesretten frafalder, da der er tale om en rekreativ fritidsaktivitet, der foregår på en bestemt dato.
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 10.796,00
  Aktuelt bud: DKK 5.600,00
  Foregår: Se adresse i Ivory Playa Lejligheder
  Majorca, Balearerne

  Vin & Kunst på strøget i Struer er en spændende butik med eksklusive gaveartiker og en hyggelig atmosfære. Her kræses for smagsløgene med lækker chokolade, 1. klasses importøl samt spændende vine.

  Vi fører ca. 400 forskellige slags rød & hvidvine fra næsten alle lande og distrikter. Butikkens skiftende kunstudstilling betyder, at her også altid er noget spændende at kigge på.    

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 250,00
  Aktuelt bud: DKK 1,00
  Kan afhentes: Se adresse i Vin & Kunst
  Østergade 5, Struer

  Vi byder velkommen til et af landets smukkeste og mest spændende 27 hullers golfanlæg og velkommen til helt unikke oplevelser.

  Ingen andre golfklubber har i mange år fået lov til at anlægge deres golfbane gennem fredskov med århundredgamle bøge, op og ned ad slugter og bakkedrag og mellem skov og læhegn krydret med småsøer og vandløb.

  Banens placering skaber samtidig rammen om en naturoplevelse af de sjældne; med mulighed for at se orchideer, høre fugle- og dyreliv og ørreder på vej mod deres gydepladser.
  De 3 x 9 hullers baner er alle placeret i en fantastisk natur og kan kombineres efter eget ønske. Banerne har følgende karaktaristika:
  Sletten er en åben bane hvor specielt bunkers er udfordringen.
  Parken er en bane gennem skoven uden de store højdeforskelle men omkranset af træer.
  Skoven er kuperet med flere forholdsvis smale fariways.

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 980,00
  Aktuelt bud: DKK 390,00
  Foregår: Se adresse i Vejle Golf Club
  Ibækvej 46, Vejle

  Inspireret af den ikoniske og tidsløse Lyngby vases form er Lyngby stellet skabt. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med de andre originale Lyngby produkter og kan gøre et simpelt måltid til noget helt særligt.

  Det originale Lyngby termokrus på 8 cl. er skabt med særlig fokus på kaffe- og espressoelskeren. Lyngby termokruset er designet til at holde din kaffe varm i længere tid samtidig med, at du ikke brænder dine hænder når du holder kruset. Kombiner den med de andre farver i serien for et spændende farvespil eller hold det enkelt og klassisk med en enkelt farve.

  Kommer i sæt med 2 stk. æsker

  PRODUKTINFO
  Producent: Lyngby ApS
  Mål: 6 cm x 5,5 cm
  Materiale: Porcelæn
  Emballage: Originale gaveæske med tryk
  Tåler opvaskemaskine

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 999,00
  Aktuelt bud: DKK 600,00
  Kan leveres: DKK 0,00 i Kontakt:
  jan@baceretail.dk
  vedrørende aftale
  omkring levering
  Vejen Golfklubs 18 hullers bane er en meget spændende og udfordrende oplevelse for såvel lav- som højhandicapspilleren. Banen er beliggende i et meget naturskønt område. Afvekslende natur med kuperet terræn, søer og naturlige forhindringer i skovområder med delvis naturfredede arealer. Højtbeliggende teesteder og store terrængreens giver banen stærkt sydlandsk karakter med en
  imponerende udsigt over egnens smukke natur.
  I klubhuset byder Cafe Vejen Golfklub  på dejlige madoplevelser. Derudover har vi shop tilknyttet klubben

  BEMÆRK !

  SÅDAN ANVENDES PRODUKTET

  Bestil tid via golfbox, brug vores betalingsterminal, Probox24, der står i forhallen –  vælger derefter:

  -        ”check ind” udfor navnet

  -        ”ændre pris”

  -        ”voucher uden stregkode” og skriver den unikke kode fra deres værdibevis

  -        prisen ændres automatisk til 0 kr.

  -        Værdibeviset lægges i greenfeeboksen

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 700,00
  Aktuelt bud: DKK 350,00
  Foregår: Se adresse i Vejen Golfklub
  Vigårdsvej 2, Vejen

  Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og dagens hjemmelavede ret, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

  Blokhus Golfcenter har en smuk 18 hullers bane, der er let tilgængelig for klubspilleren, men samtidig en spændende udfordring for elitespilleren. Blokhus Golfcenter har også en af Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play-baner med huller i normal længde. Pay & Play-banen henvender sig primært til den uerfarne golfspiller, der endnu ikke er medlem af en golfklub. Og endelige har centret en 9 hullers par 3-bane af meget høj kvalitet. Her har den helt nye golfspiller mulighed for at prøve spillet for første gang.

  Med sine tre baner henvender Blokhus Golfcenter sig til alle - fra nybegynderen til elitespilleren.

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 840,00
  Aktuelt bud: DKK 350,00
  Foregår: Se adresse i Blokhus Golfcenter
  Hunetorpvej 115, Pandrup

  Om Odendo.dk

  Det er her du finder masser af fantastiske produkter til helt utrolige priser. Virksomheder overalt i Danmark sponsorerer disse produkter til gode formål, som sætter produkterne på auktion her på siden.

  Du kan altså gøre en fantastisk handel, der støtter gode formål!

  Opret gratis bruger!