DET ER GRATIS OG RISIKOFRIT AT KOMME I GANG.
Lad Odendo hjælpe dig med at få succes med din indsamling. Opret dig nedenfor, og kom igang med det samme.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Tilmeld dit formål
  Start indsamling
  SÆLG PÅ ODENDO & STYRK DIT BRAND.
  Sælg dine produkter på Odendo og få 90% af overskuddet. Du støtter et valgfrit godt formål med de sidste 10% af overskuddet, og viser samtidig dine kunder, at du er en social ansvarlig virksomhed.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Tilmeld din virksomhed
  KOM I GANG

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Ribe-Esbjerg HH

  Derfor er vi hér!

  Ribe-Esbjerg HH A/S blev etableret i 2008 – og ejes af Ribe HK, SGI Esbjerg og ca. 50 aktionærer (privatpersoner og virksomheder).  REHH driver på drenge/herresiden hold i ligaen, U18 og U16 – og sikrer den røde tråd i den samlede talentudvikling på drengesiden. U16 og U18 spiller under navnet UH Esbjerg.

  Herrehåndbold er en markant og fascinerende elite-holdidræt både tilskuer- og TV-mæssigt. Ribe-Esbjerg HH blev etableret for at flytte drenge og herrehåndbolden i Esbjerg Kommune op på eliteniveau. Men også for at være med til at skabe en attraktiv innovations- og virksomhedskultur i Esbjerg Kommune og nærregionen. Vi tror på, at elitekultur og eliteidræt betyder noget! I vores vestjyske region skal vi alle fighte sammen for at styrke rammevilkårene for borgere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Hér vil vi bidrage!

  Om Odendo.dk

  Det er her du finder masser af fantastiske produkter til helt utrolige priser. Virksomheder overalt i Danmark sponsorerer disse produkter til gode formål, som sætter produkterne på auktion her på siden.

  Du kan altså gøre en fantastisk handel, der støtter gode formål!

  Opret gratis bruger!