DET ER GRATIS OG RISIKOFRIT AT KOMME I GANG.
Lad Odendo hjælpe dig med at få succes med din indsamling. Opret dig nedenfor, og kom igang med det samme.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Tilmeld dit formål
  Start indsamling
  SÆLG PÅ ODENDO & STYRK DIT BRAND.
  Sælg dine produkter på Odendo og få 90% af overskuddet. Du støtter et valgfrit godt formål med de sidste 10% af overskuddet, og viser samtidig dine kunder, at du er en social ansvarlig virksomhed.
 • Kom i gang
 • Risikofrit & uforpligtende

  Det koster kun 10% og 65,- ex. moms pr. vare der sælges på Odendo

  Tilmeld din virksomhed
  KOM I GANG

  Brug for hjælp?

  Kontakt:

  Søren Nørgård

  sn@odendo.dk

  +45 6170 8852

  Team Rynkeby

  Denne auktion er til fordel for Team Rynkeby.
  Overskuddet ved køb af en af effekterne
  går til Børnecancerfonden.

  Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold,
  som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind
  til børn med kræft og deres familier.
  m-station Talent er et revolutionerende nyt tiltag til selvtræning og leg med fodbolden. Den bliver brugt i nogle af verdens største klubber, eksempelvis Real Madrid, Arsenal, og Bayern München, og derudover er der mere end 5000 ungdomsspillere i Skandinavien der bruger den til selvtræning hjemme i haven.

  m-station har 12 forskellige indstillinger, som giver dig alt fra flade til høje afleveringer, så du kan lave en masse øvelser, uanset om du er målmand eller angriber. Du kan træne alt fra dit touch til din placeringsevne og din speed i dine driblinger.
  MuninPlay app’en tager din træning til et helt nyt niveau! MuninPlay app’en forvandler din smartphone til din egen personlige tekniktræner, som måler fodboldspillerens tekniske evner og der er også mulighed for at lave sjove konkurrencer mod vennerne. Det er sjovt, krævende og udfordrer dit barns evne med en fodbold!

  Se mere på http://muninsports.com/da/produkt/m-station-talent/
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 4.595,00
  Aktuelt bud: DKK 1.922,00
  Kan leveres: DKK 0,00 i Send en mail til:
  simon@muninsports.com
  vedrørende aftale
  omkring levering
  Tilbuddet indeholder følgende:
  -1 overnatning for 2 personer i standardværelse
  -Spændende rundvisning på godset
  -Dejlig 2-retters middag med tilkøb op til 5-retter
  -Fri benyttelse af vinkælderen med tilstødende rustik pejsestue
  -Lækker morgenbuffet med frisk frugt
  -Gratis internet & fri parkering
  -Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter.
  -Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

  *Der tillægges et weekend tillæg på 300 kr (fredag og lørdag)
  *Der tillægges en miljøafgift på kr. 75 pr. person (hver dag)
  - Kan anvendes til og med 31/12-2017


  Om Godset
  Et besøg på det smukke og idylliske Skrøbelev Gods på Langeland er en oplevelse ud over det sædvanlige - her går romantik, natursmukke omgivelser, atmosfære, afslapning og et godt gourmetkøkken op i en højere enhed.
  Og hvis du synes du kender stedet, så er det måske fordi godset er blevet benyttet af DR i forbindelse med en boot camp i X-Faktor.

  God mad og god service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og maden af høj kvalitet serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Kødet kommer bl.a. fra det kendte Kildegaarden, der leverer noget af det bedste danske kødkvæg.

  Når I ankommer på godsets gårdsplads, fornemmer I straks den romantiske stemning med de flotte gamle bygninger fra 1669, som efter en totalrenovering, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design, i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

  Selve middagen må I gerne gøre lidt utraditionel og til en lidt større mad-oplevelse. Efter I har nydt en forret og hovedret, kan I f.eks informere en af godsets smilende tjenere om, at I lige trænger til at strække benene. Efter en kort spadsertur kan I så vende tilbage til restauranten i riddersalen eller måske vil I hygge jer i den rustikke vinkælder med den tilstødende pejsestue. Der kan I så nyde en velsmagende osteanretning med nogle lækkerier samt et glas vin. (tilkøb). Til menuen er det muligt at tilkøbe vin, som godsejeren selv har importeret fra både Frankrig og Italien. Efter middagen kan I passende slappe af med en kaffe og cognac/likør foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler.

  Se meget mere om det fantatiske Gods HER

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 2.636,00
  Aktuelt bud: DKK 1.005,00
  Foregår: Se adresse i Skrøbelev Gods
  Skrøbelev Hedevej 4, Rudkøbing
  Bliv klar til den kommende sæson for indendørsfodbold, med dette holdsæt fra Mitre. Der kan vælges mellem 3 forskellige farver (se billeder) og sættet leveres med numre på trøjerne.
  • 7 spilletrøjer
  • 7 shorts
  • 7 strømper
  • Pakket i holdtaske
  Vælg frit fra størrelse 6 - 3XL

  Se mere om Mitre holdsættene HER
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 2.500,00
  Aktuelt bud: DKK 1.250,00
  Kan leveres: DKK 0,00 i Send en mail til:
  steen@worldofsport.dk
  vedrørende aftale
  omkring levering
  Populært hotel ved Natonalpark Thy og Cold Hawaii i Nordjylland.

  Opholdet for 2 personer indeholder følgende:
  • kaffe/kage begge dage
  • 2 retters menu dag 1
  • 3 retters menu dag 2
  • overnatning i dobbeltværelse begge dage
  • morgenbuffet begge dage

  Oplev natur i særklasse

  På Montra Hotel Hanstholm har man det foranderlige Vesterhav som nærmeste nabo, og er man til de roligere vande, er Limfjorden samt Vandet Sø og Nors Sø lige i nærheden. Søerne er omgivet af skov og klitplantager, hvor der er mulighed for en rask travetur ad de afmærkede stier. Montra Hotel Hanstholm ligger også på kanten af Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark, Nationalparken som strækker sig over 4000 ha klithedelandskab med et rigt dyreliv.

  Hanstholm byder også på historiske oplevelser fra 2. Verdenskrig, da området er spækket med bunkere som var en del af Nordeuropas største fæstningsanlæg. I dag er der museum med udstilling om "Atlantvolden" Få mere information om Hanstholm og omegn via Hanstholmguiden eller Hanstholm folderen.

  På Montra Hotel Hanstholm bliver man på et øjeblik ét med omgivelserne, og måske er det netop ved verdens ende, at alting får en ny begyndelse...

  Indløsning:
  - Opholdet er gældende indtil d. 31. marts 2017
  - Kontakt Montra Hotel Hanstholm for booking- Husk at oplyse den unikke kode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail max 5 minutter efter dit køb er gennemført.
  - Hotellet har lukket ml. jul og nytår


  Se mere om hotellet her
  Se mere om National Park Thy her

  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 2.300,00
  Aktuelt bud: DKK 1.599,00
  Foregår: Se adresse i Montra Hotel Hanstholm
  Chr. Hansens Vej 2, Hanstholm

  Fremragende fodbold med hastighed og præcision i særklasse.

  Mitre Delta Hyperseam er en del af Mitres klasse, af professionelle fodbolde og er den officielle kampbold til "The Football League" og "Capital One Cup" i England.

  Fodbolde er traditionelt enten syet eller limet sammen, men på Delta Hyperseam har Mitre kombineret de to konstruktionsmetoder, så bolden har det bedste fra begge verdener. Kraftfulde, præcise og hurtige egenskaber fra syede bolde, og sensitive, konsistente boldføling fra limede bolde. Denne teknologi kaldes Hyperseam og resulterer i en bold der præsterer bedre, bevæger sig hurtigere og holder længere.

  Boldens opbygning gør, at den resonans der kommer ved spark reduceres, hvilket giver en høj præcision og sørger for et bedre svæv. 

   
  Tid tilbage:
  Vurdering: DKK 1.100,00
  Aktuelt bud: DKK 400,00
  Kan leveres: DKK 45,00 i Send en mail til:
  steen@worldofsport.dk
  vedrørende aftale
  omkring levering
  Køb et ophold til hyggelige Kongeåkroen til en skarp kampagnepris og støt samtidig Team Rynkeby med 50 kr.

  Tilbuddet er for 2 personer og indeholder følgende:
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer.
  • Kroen´s bagværk og friskkværnet kaffe serveres ved ankomst mellem 15.00 og 16.30.
  • Lækker 3-retters kromiddag, lavet fra bunden efter hvad der er i sæson.
  • Dejlig morgenbuffet med hjemmelavede morgenbrød inkl. morgendram.
  • Gratis parkering.
  • Gratis låne cykler.
  • Gratis trådløst internet.
  • Miljøtillæg er inkl. i prisen.
  Gælder med ankomst man., ons., og fre. på kroens åbningsdage frem til den 30. nov. 2017. For booking se vejledning nederst i beskrivelsen.

  Om Kroen
  På Kongeåkroen får I altid en unik madoplevelse. Maden bliver tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer. Menuerne bliver skabt ud fra en tanke på det klassiske, hvor der tilføres et personligt præg og en kreativ anretning. Og der er altid mad nok på tallerkenen, så I bliver mætte.

  Kroen er også kendt for intime arrangementer med kendte navne som På slaget 12, Lis Sørensen og Kristian Lilholt. Se anmeldelser af kroen her.

  Området indbyder til afslapning og lange gåture på Kongeåstien, der går direkte i kroens have. Endvidere går stien langs åen, i enge og på markveje og enkelte steder på asfaltvej. I kan læse meget mere om de smukke ruter i kan følge på dette link.

  Hvis vejret er til det, kan I tage på kanosejlads på Kongeåen (15. maj - 31. dec). Der er også ideelle muligheder for lystfiskeri i områdets søer og åer, herunder en stor Put and Take sø kun 50 meter fra Kongeåkroen, og sevfølgelig Kongeåen som er i haven.

  Området indbyder selvfølgelig også til friske cykelture, med mange smukke ruter. (cykler udlånes gratis på kroen). Ligeledes kan følgende attraktioner anbefales: Egnmuseet på Sønderskov slot (3 km), Kanonstillingen og pansergraven ved de 3 søer (3 km), Vejen golfklub (12 km), Sort sol ved Ribe (20 km.), Orion planetarium i Jels (15 km) samt Mandø med mulighed for østerstur, sæl safari og meget andet (50 km).

  Indløsning
  Ved booking skal du bruge den unikke kode, der står på certificatet du modtager lige efter købet.

  Kroen har ingen reception derfor skal booking ske online:
  Ga ind pa link: http://www.kongeaakroen.dk/vejledning-til-booking/
  Læs booking vejledningen.

  Bemærk: der skal indtastes den unikke kode og at det er et Odendo køb, i kommentarfeltet sidst i bookingen.
  Opholdet skal senest skal være booket den 01. september 2017.

  Bemærk, at der er reserveret et begrænset antal værelser til Odendos kunder pr. dag, der tages derfor forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode.

  Booking af dato er bindende og kan ikke ændres.
  Der tages forbehold for eventuelle sæson og kampagnetilbud.

  Alle ekstra tillæg og tilkøb betales ved booking direkte til Kongeåkroen, herunder:
  Tillæg ved ophold fredag eller lørdag på 100 kr. pr. dag pr. værelse.
  Tillæg ved ankomst i traditionelle ferieperioder og juli måned på 100 kr. pr. dag. pr. værelse. OBS, ikke alle værelser er med eget bad og toilet. Vil I være sikre på værelse med bad og toilet kan I opgradere mod tillæg fra 200 kr.
  Bemærk ønskes overnatning, en dag hvor der er arrangement på kroen, vil der være et tillæg, alt efter hvilket arrangement.
  Generel info:
  Check ind mellem kl. 15.00-17.30 & Check ud senest kl. 10.30.
  Den inkluderede middag påbegyndes mellem kl. 17.30 og 18.30.

  Læs mere om den populære Kongeåkroen HER
  #kampagne
  Vurdering: DKK 1.698,00
  Køb nu pris: DKK 849,00
  Foregår: Se adresse i Kongeåkroen
  Kongeåvej 111, Brørup

  Om Odendo.dk

  Det er her du finder masser af fantastiske produkter til helt utrolige priser. Virksomheder overalt i Danmark sponsorerer disse produkter til gode formål, som sætter produkterne på auktion her på siden.

  Du kan altså gøre en fantastisk handel, der støtter gode formål!

  Opret gratis bruger!