Opret bruger

Opret med email

2 billetter til Burhan G i Musikteatret Holstebro (25/3/2022)

  • Holstebro
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Koncerten er akustisk.

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på. Fra marts 2022 drager han på en omfattende akustisk danmarksturne.

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G, er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne:

Kalder Mig Hjem.

Jeg Vil Have Dig.

For Mig Selv.

Mest Ondt.

Tættere På Himlen.

Jeg’ I Live.

Og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann.

Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsanger. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning.  Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

Varighed: 80 minutter

Få en unik oplevelse med Burhan G i Musikteatret Holstebro  d. 25. marts 2022. Vi glæder os til at se dig, og ikke mindst dele oplevelsen af hans velkendte sange i hjertet af Holstebro.

Indløsning:
- Billetterne vil blive sendt ud senest 2 hverdage efter vundet og betalt auktion
- Koncerten er den 25/3-2022 klokken 20.00 i Musikteatret Holstebro

Normalpris:

715,-

Bud:

100,-

Tid tilbage:

1 dag(e) 01 : 37 : 43

Højeste bud lige nu er fra:

Mette Larsen

eller del betalingen op med
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...