heart
Indsamlet til gode formål:
36.744.607 kr.

2 billetter til Dan Turéll & Halfdan E LIVE i Musikteatret Holstebro (13/01-2023)

  • 2 billetter til Dan Turéll & Halfdan E LIVE i Musikteatret Holstebro (13/01-2023)
    Holstebro
  • 2 billetter til Dan Turéll & Halfdan E LIVE i Musikteatret Holstebro (13/01-2023)
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Dan Turéll + Halfdan E LIVE er gået i gang med en længerevarende turné rundt på de danske livescener med skuespilleren Mads Wille som stemmen i front.

De prisbelønnede plader med den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E blev meget populære med deres både indfølte og frække blanding af musik og beatlyrik – du husker sikkert ‘Jeg holder af Hverdagen’ og ‘Jeg skulle have været Taxachauffør’ – og ‘Sidste tur gennem Byen’ – numre som stadig er en del af soundtracket til vores liv og som er blevet en fast del af skoler og gymnasiers eksamenspensum.

Halfdan E udgav sidste år et tredje album, ‘Telefon til afdøde’, og nu er han på landevejen med et orkester, der mestrer hele bagkataloget og giver det nyt liv i musikalsk og visuelt meget varm, intens og magisk forestilling.

Halfdan E har allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ‘Badehotellet’ og landet teaterscener), som i suveræn stil lægger stemme og temperament til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (blæseinstrumenter) og Lars Daniel Terkelsen (keyboards) som også spiller på pladerne – et meget alsidigt orkester, som bliver ved med at overraske.

Instruktion: Halfdan E og Mads Wille
Varighed: 2 x 45 min. (start 19:30)

Indløsning:
- Vi sender billetterne senest to hverdage efter vundet og betalt auktion
- 2 billetter til Dan Turéll & Halfdan E LIVE i Musikteatret Holstebro (13/01-2023)

Bud:

240,00

Normalpris: 580,00
Foregår:
Musikteatret Holstebro
Den Røde Pl. 16, Holstebro
Henter...