Opret bruger

Opret med email

2 billetter til Jan Gintberg i Tinghallen inkl. tapas inden forestillingen (20/11/2021)

  • Viborg

PAKKEN INDEHOLDER
- 2 billetter til Jan Gintberg i Tinghallen Viborg
- Tapas inden forestillingen for 2 personer

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Indløsning:
- Billetterne bliver sendt inden for 2 hverdage efter vundet og betalt auktion. (Tjek spamfilter)
- Showet er den 20/11/2021 klokken 19.00 i Tinghallen Viborg.

Normalpris:

1.188,-

Bud:

753,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Jørn Korsgaard

TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...