Opret bruger

Opret med email

2 billetter til Mathilde Falch i Musikteatret Holstebro (9/4-2022)

  • Holstebro
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

‘SOLEN BRÆNDER’
Den ‘Toppen af Poppen’-aktuelle sanger og sangskriver Mathilde Falch, der tidligere på året udgav sit femte studiealbum, ‘Solen Brænder’, melder klar til turné rundt i hele landet. Oprindelige idealer og drømme kæmper for overlevelse på dette album, som Mathilde selv beskriver som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.


NYE IMPULSER
Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og sårbare psykologiske sangskrivning, og på ‘Solen Brænder’ tager hun igen bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle på tiende år. Man fornemmer hurtigt, at Mathilde er fire år ældre, end da hun udgav den anmelderroste
forgænger ‘Som Børn På Ny’ i 2017. Siden da er hun og husbonden Jesper Juhl blevet forældre til drengen Leo, der viste sig at døje med en alvorlig udgave af sygdommen refluks, og det har sat sit præg på dagligdagen og ikke mindst musikken: “Han græd så meget, at han til tider fik næseblod af det, og hans krop krampede af smerter. Det ødelagde noget indeni os ikke at være i stand til at fjerne smerten fra vores barn, vores hjerter blev knust på ny hver dag og pladen er i høj grad også skrevet om de følelser, oplevelsen var omringet af. “Jeg tror aldrig jeg kan blive mig selv igen” synger Mathilde i den intense “Suk”. Det påvirker selvfølgelig også parforholdet, og det har tvunget os til at huske hinanden på mange af de ting, vi lovede hinanden i begyndelsen. Lære at elske hinanden og os selv
som du nye mennesker som livets omstændigheder har gjort os til, forklarer Mathilde. ” Titelsangen “Solen Brænder” er en sang fuld af løfter og er ønsket om at forblive hinandens klippe og kærlighed.

FREMTIDEN KALDER
Indtil videre har den nyfundne musikalske retning virkelig givet pote. Singleforløberne ‘Suk’ og ‘Mellem mig og Gud’ har været i heftig rotation på både P6 og P4, og for nylig blev hun inviteret til at deltage i den kommende sæson af danskernes yndlingsmusikprogram ‘Toppen Af Poppen’, der i skrivende stund optages i Mols Bjerge og sendes til efteråret på TV2.

Indløsning:
- Vi sender billetterne senest to hverdage efter vundet og betalt auktion
- Billetterne gælder til Mathilde Falch den 9/4-2022 klokken 20.00

Henter...