Opret bruger

Opret med email

2 billetter til Simon Talbot inklusiv nembar & tapas i Musikteatret Holstebro (28/10-2021)

  • Holstebro
Solgt vare
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

PAKKEN INDEHOLDER
- 2 billetter til Simon Talbot den 28. oktober 2021 
- Tapas inden showet
- Nembar i pausen

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere – Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

På turnéen med det nye show Optur skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

Forvent en glad aften med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager scenen med sit nye show Optur.

Indløsning:
- Billetterne vil blive sendt ud senest 2 hverdage efter vundet og betalt auktion
- Billetterne gælder til Simon Talbot den 28/10-2021 klokken 19.00

Normalpris:

1.100,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Sisse33@gmail.com

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL