2 stk. Duftlys i Wild Meadow fra Meraki - 360 g.

Udløber om:
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Højeste bud lige nu er fra Tina
Bud: 96 kr.
Vejl. pris 480 kr.
Der tillægges 2,85% til vinderprisen (minimum 5 kr.) Gebyret dækker håndteringsomkostninger ifm salget, samt giver ekstra dækning i tilfælde af leveringsproblemer fra eksterne samarbejdspartnere.
Sammenlægning af fragt er muligt Efter vundet auktion, kan du i forbindelse med betaling vælge at parkere din ordre. Det giver dig mulighed for at vinde flere auktioner (hvor "Sammenlægning af fragt er muligt" fremgår) og få det hele tilsendt samlet og kun betale for fragt en gang. Det er også muligt at tilføje produkter fra vores designshop i samme kurv.
Levering & afhentning
Levering fra 39 kr.
Afhentning: Odendo, Niels P Thomsens Vej 3, 7500 Holstebro

DDer er der intet der skaber en bedre stemning som duftlys. Meraki giver dig 2 store duftlys kaldet Wild Meadow. De kommer i gennemsigtige glasholdere og forvandler dit hjem til et afslappende rum med deres lette blomsterduft. Duften åbner med antydninger af grapefrugt og citron, efterfulgt af en blomstret midte af rose, magnolia og liljekonval og Musk tilføjer dybde som basis noten. Uanset om du placerer stearinlyset i dit badeværelse eller i stuen, tilføjer blomsterduften et forfriskende touch. 

Lysene har en brændetid på 60 timer.

Bemærk: Voksen er en lille smule gul i farven.  


MÅL:
Højde: 10,5 cm
Diameter: 9,6 cm

MATERIALE:
Soya voks, parrafin

FARVE:
Hvid
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Meraki

Meraki

Meraki udvikler og designer produkter i Danmark med inspiration af skandinavisk æstetik. Meraki universet byder på komfort og velvære med smukke produkter med elegant design. Produkterne består af nærende ingredienser og naturlige dufte og er bidrager til egenomsorg og ro i hverdagen.