Opret bruger

Opret med email

3 stk. Circle julekranse fra House Doctor

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Du byder her på disse smukke kranse fra House Doctor.

Føj et interessant design og et nyt materiale til din juleudsmykning med denne krans fra House Doctor. Circle er lavet af små, aflange glasperler på en metalramme. Det giver kransen en skøn tekstur og et fint look, der bliver understreget i kombination med andre materialer og overflader. Lad Cirle fra House Doctor være det overraskende element i din juleudsmykning. De små, aflange sølvperler giver kransen et fint og en tekstur, der vil passe fint ind blandt dit nuværende pynt.


Med en diameter på 10 cm er kransen perfekt til dit juletræ og praktisk talt alle overflader. Vær kreativ og kombiner den med en gren eller andet pynt for at skabe et flot display til væggen, spisebordet eller skænken i stuen. Den klassiske farve og fine materiale kan ikke andet end skabe den rette stemning i dit hjem.

Med en diameter på 20 cm er denne krans ideel som dekoration på væggen og enhvert bord. Brug den, som den er, eller kombiner med en gren og andre ornamenter for at skabe en flot udsmykning til væggen, spisebordet eller en skænk. Den klassiske sølvfarve og glasmaterialet vil skabe en hyggelig stemning op til jul.

Med en diameter på 36 cm er kransen perfekt til at hænge i et vindue eller på væggen. Du kan også sætte den sammen med lys, en gren eller andet pynt for at skabe en anderledes og stilfuld adventskrans, som vil pryde dit spisebord og skabe en indbydende stemning.


Bemærk: Til rengøring anbefales det at tørre over med en tør klud. 

MÅL:
Lille:
Længde: 10 cm
Bredde: 10 cm
 
Mellem:
Længde: 20 cm
Bredde: 20 cm 


Stor:
Længde: 36 cm
Bredde: 36 cm 


MATERIALE:
Glasperler, Jern

FARVE:
Sølv

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.

Du støtter med 5% af omsætningen

Vurdering:

337,-

Tid tilbage:

Solgt

Levering:
Fra 49,-
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...