Opret bruger

Opret med email

4 Super gode indbundet læsebøger alder - 4-8 år

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Bog 1 : 
Det er forår i skoven, og alt blomstrer og springer ud. Et uglepar er klar til at stifte familie. De finder et sikkert sted, der skal være deres nye hjem. Kom med ned i reden og følg tre ugleungers første levetid. Hvordan mon de klarer sig? Skoven er fyldt med farer. Det er udfordrende at være en lille ugleunge. Fotografen Hao Xianing har med sit kamera dokumenteret uglers liv. Nu kan du komme helt tæt på de fantastiske fugle.
En flot bog med unikke fotografier, der egner sig godt til alle natur- og dyreglade børn
Alder 4-7 år og op.
Bog 2 :
Jorden rummer mange forunderlige ting. Også selv man ikke lige kan se dem. Med fantasien som følgesvend kan man få blik for det fantastiske i ens nærmeste omgivelser. Det er budskabet i denne smukke billedbog, hvor to brødre går tur i et landskab. Lillebror håber på, at der er underjordiske kilder, fossiler og guldklumper under jorden. Storebror afviser gang på gang, at disse ting findes lige her. Men bogens rige billedside viser noget andet. Under overfladen og bag stenene gemmer det hele sig!
En poetisk bog til børn der godt kan lide at gå på opdagelse i billeder.
Alder 4-7 år
Bog 3 :
To katte skal være alene hjemme, mens familien er ude at rejse. Men det er intet problem – de får leveret mælk og fisk på klokkeslæt, og har en travl dag med at holde øje med alt hvad der sker på vejen. Det er en drømmende og mærkelig historie, set fra kattenes perspektiv. Og så kan man snakke om klokken også, da tiden og ure har en fremtrædende plads i fortællingen.
Illustrationerne understøtter handlingen med blide, afdæmpede farver og sjove detaljer.
Velegnet til oplæsning for de 5-8 årige.
Bog 4 :
En charmerende, fantasifuld og lidt tosset historie om to katte der starter et hemmeligt bageri inde i væggen bag deres menneskers køkken. Det går godt, indtil det viser sig, at der er en konkurrerende bager-kat i den anden ende af byen, og han synes ikke der er plads til mere end et bageri! Heldigvis hjælper deres menneske til, og man kommer langt med venskab og tålmodighed.
Illustrationerne er farverige og fulde af detaljer, og deres varme og finurlige udtryk understøtter historien fornemt.
Velegnet til højtlæsning for de ca. 5-8 årige.

Bemærk: Odendo er formidler af denne auktion. Produktet sælges og sendes af ekstern virksomhed.

Indløsning:
Vi sender så hurtigt vi kan :-) vi forventer at det kun tager 3-5 hverdage - Vi sender med DAO og GLS til nærmeste
pakkeshop
Omkring ferier - helligdage & Weekender kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.