Opret bruger

Opret med email

ROUND-70 dansk designet sofabord fra PBJ Designhouse

Solgt vare
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på dette flotte dansk designede ROUND-70 sofabord fra PBJ Designhouse.

Dette ROUND-70 sofabord er en del ROUND kollektionen, som er dansk designet i et lækkert og alsidigt design, som passer ind i de fleste hjem. 
Sofabordet har en højde på 40 cm og en bordpladediameter på 70 cm i det praktiske og nemme hvide laminat. Bordet er med en kurvet malet kant i sort og tre massive tilspidsede sorte egeben. 

MÅL:
ROUND-70

Højde: 40 cm
Diameter: 70 cm


MATERIALE:
Benene er i massiv eg behandlet med en mat sort farve og miljø-lak, hvilket fremhæver egestrukturen og samtidigt gør træet vedligeholdelsesfrit. 
Bordpladen er i det funktionelle og anvendelsesnemme HPL laminat(højtrykslaminat), som er slidstærk og praktisk i brug.FARVE:
De massive ben og bordkanterne er i mat sort egetræ. Bordpladen er i hvid HPL laminat.

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i det praktiske HPL laminat og det kan dermed plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan dertil med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet rengøringsmiddel til dette produkt.

Vedligeholdelse:

I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller lakeres efterfølgende. Dette produkt er dermed vedligeholdelsesfrit.


PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: ROUND CT Ø-70 60107009101+6003687(3 stk.)

Du støtter med 5% af omsætningen

Vurdering:

3.299,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Torben Hans Brandholt Nielsen

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
Levering:
499,-
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...