Opret bruger

Opret med email

7-retters delemenu for 4 til Restaurant SYV NI 13 i Aarhus

  • Aarhus

SE ANMELDELSE AF RESTURANTEN HER

DU BYDER PÅ
- Sammensat menu for 4 personer (413,- pr. person)

Vores sammensatte menu består af snacks efterfulgt af syv retter, som deles ved bordet. Menuen og retterne skifter konstant og på den måde vil der altid være nyt og spændende til alle de gæster, som kommer igen og igen (syv, ni tretten!)

RESTAURANT SYV NI 13
Hos Restaurant SYV NI 13 får du selv lov til at sætte rammerne for din aften. Vi byder på en masse spændende retter, som I får serveret i det tempo og på den måde, der bedst passer jer.​

Konceptet er social dining. Maden er minimalistisk, lækker og enkel, og udtrykket er på denne måde nordisk inspireret. Udover udtrykket er det vigtigt for os at viderebringe, at her ingen regler er. Vores køkkenchef har frie hænder og sætter en dyd i at samle indtryk fra hele verden og det resulterer i et menukort, der ikke lader sig begrænse.

Vores leverandører og samarbejdspartnere er de bedste på markedet - de er nemlig lokale. Vi tilstræber os en produktportefølje med stærke rødder i det aarhusianske. En af vores kerneværdier er netop, at vi kan styrke os i hinanden, hvor alle er lige passionerede for deres produkt.

​Selv er vi nede på jorden både i vores service og i restaurantens atmosfære. Du vil derfor kunne forvente en personlig betjening, hvor den enkelte tjener bidrager med sin egen karakteristiske jargon. Kort sagt, stemningen kan opstå fredsommelig eller festlig - helt som du selv ønsker den. Vi vægter særligt det samlede helhedsindtryk, hvor det er de ekstra detaljer, som gerne skulle gøre, at der huskes tilbage på aftenen med et større smil.

Indløsning:
- Skal indløses man, tir eller onsdag (book bord via. tlf +45 9330 3031)
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail
- Oplevelsen skal indløses senest 6 måneder fra købsdatoen

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

1.652,-

Bud:

898,-

Tid tilbage:

 

Henter...