Opret bruger

Opret med email

Aalborg Taekwondoklub

Høflighed (Courtesy), Integrity (Integrity), Udholdenhed (Perseverance), Selvkontrol (Self-control), Ukuelig ånd (Indomitable spirit). Disse er værdierne i Taekwondo.

Indførelse og opbygning af disse kerneværdier er centralt i klubbens kultur. 
"Disciplin" og "Respekt" er værktøjer vi anvender til at støtte op om kerneværdierne. Respekt for sig selv, sine kammerater og sin træner er med til at forme et stærkt bånd mellem vores medlemmer og ansvarshavere. 

I Aalborg Taekwondoklub står udøvernes personlige udvikling øverst. Med vores klubmotto, "sammen kan vi mere", søger vi hele tiden at optimere og se nye muligheder der kan understøtte vores udøveres udvikling. 

Denne måde at tænke på har skabt en sund vækst og udvikling, hvor både bredde og elite er en integreret del af klubben. Vi har i øjeblikket flere talentudøvere og landsholdskæmpere der har repræsenteret Danmark flot (EM, DM). Samtidig holder vi ofte træningsweekender/lejre og hyggearrangementer for at styrke det sociale.

Vi levaer og ånder for vores medlemmer. Samtidig er klubbens udvikling kun mulig pga. den enorme hjælp og opbakning der har været fra de mange frivillige i klubben. Deres hjælp er en uvurderlig ressource i klubben. 

Vi håber at i vil støtte op om vores klub og dets medlemmer, således at vi kan blive ved med at understøtte vores elevers vækst og udvikling bedst muligt. 

Sammen kan vi mere

Hvis du har spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt,
kontakt Kristoffer Andersen på Kristoffer@lynd.dk.

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller