Opret bruger

Opret med email

Blokhus Golfcenter

Denne auktion er til fordel for Blokhus Golfcenter. Når du køber et af produkterne, som er doneret af ansvarsfulde virksomheder, støtter du det gode formål.

Hvis du har spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt, kontakt venligst Dan Stage på reception@blokhusgolfcenter.dk.

STØT BLOKHUS GOLFCENTER

På denne auktionsside finder du en række udvalgte produkter, der alle er på auktion til vilde priser. Når du handler på denne side, er du med til at støtte det nordjyske Blokhus Golfcenter. Deltag i budkampen i dag, lav en fantastisk handel på fede produkter og vær samtidig med til at støtte de fantastiske golfbaner i Blokhus Golfcenter.


BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Hvad er Blokhus Golfcenter? Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, ved den fantastiske veskyst og skønne natur, finder du Blokhus Golfcenter. Centeret har i dag 3 smukke og velholdte baner, der hver især bringer noget forskelligt. Med sine tre baner henvender Blokhus Golfcenter sig til alle, fra nybegynderen til elitespilleren. Blandt de 3 baner er deres smukke 18 hullers bane, der er let tilgængelig for klubspilleren, men samtidig en spændende udfordring for elitespilleren. Herudover har Blokhus Golfcenter en af Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play-baner med huller i normal længde. Pay & Play-banen henvender sig primært til den uerfarne golfspiller, der endnu ikke er medlem af en golfklub. Hvis golfsvinget har brug for justeringer, er det derudover muligt at booke en af centrets 3 PGA-trænere. Endelig har centret også en 9 hullers par 3-bane af meget høj kvalitet. Når du har gået en af de 3 flotte baner, kan du sætte dig på den hyggelige solterrasse og indtage en kølig forfriskning. Hvis sulten også skal stilles tilbyder Blokhus Centers Cafe/restaurant lækre hjemmelavede retter, der alle er fremstillet på de bedst råvarer, og derudover til rimelige priser. Til sidst er det muligt at nyde dagens sidste stråler og tage en dykkert i bølgen blå, eller istedet slappe af og overnatte i en af de komfortable golflejligheder.