Opret bruger

Opret med email

Børns Vilkår

Denne auktion er til fordel for Børns Vilkår. Når du køber et af produkterne, som er doneret af ansvarsfulde virksomheder, støtter du det gode formål.

Hvis du har spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt, kontakt venligst Sine Gadeberg på siga@bornsvilkar.dk.

STØT BØRNS VILKÅR

Når du handler på Odendo, så er du med til at støtte det gode formål Børns Vilkår. Børns Vilkår er en fantastisk sag, der arbejder på at intet barn i Danmark skal svigtes, hverken af barnets nærmeste voksne eller samfundet. Deltag i budkampen på Odendo i dag, gør en god handel på lækre produkter og vær samtidig med til at støtte fantastiske formål som Børns Vilkår.


BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Hvem er Børns Vilkår og hvad gør de? Børns Vilkår er en social humanitær interesseorganisation. Siden 1977 har organisationen arbejdet med at forbedre børn og unges vilkår, opvækst og udviklingsmuligheder. Børns Vilkår kæmper for at intet barn må svigtes i Danmark, dette gælder både af barnets nærmeste voksne eller samfundet. Der er udvalgt fire fokusområder som specielt har brug for hjælp og forandringer, som er blevet til Børns Vilkårs mærkesager herunder omsorgssvigt, digital svigt, skole svigt, psykisk mistrivsel. Hver dag året rundt sidder en af Børns Vilkårs dygtige rådgivere klar til at give den støtte og omsorg flere børn og unge mangler. Derudover er det også muligt at kontakte forældretelefonen og fagtelefonen der rådgiver henholdsvis forældre/pårørende og alle der arbejder med børn og unge.