Opret bruger

Opret med email

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Denne auktion er til fordel for Hjarbæk Fjord Golfcenter. Når du køber et af produkterne, som er doneret af ansvarsfulde virksomheder, støtter du det gode formål.

Hvis du har spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt, kontakt venligst Torben Larsen på tl@hfgc.dk.

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

STØT HJARBÆK FJORD GOLFCENTER

På denne auktionsside er du med til at støtte det smukke Hjarbæk Fjord Golfcenter. Her finder du lækre produkter til vilde hammerslagspriser, der alle går til det naturskønne golfcenter i Skals. Deltag i budkampen i dag, lav en fantastisk handel på fantastiske produkter og vær samtidig med til at støtte Hjarbæk Fjord Golfcenter.


Hvem er Hjarbæk Fjord Golfcenter og hvad laver de? Hjarbæk Fjord Golfcenter er en golfklub der befinder sig i de naturskønne omgivelser i Skals Midtjylland. Klubben er blandt andet kendt for deres smukke og afvekslende golfbaner med naturlige forhindringer og sportslige udfordringer af højeste kvalitet. På banerne finder du blandt andet bakker og skrænter der er naturligt skabt af istidens smeltevand, der sammen med det åbne landskab, er med til at udfordre selv den mest stabile golfspiller. De kvalitetsbevidste og professionelle greenkeepere sørger for at der hver eneste dag venter 27 toptrimmede og afvekslende huller. Derudover byder banerne på fem søer, 72 sandbunkere og ikke mindst den smukke Hjarbæk Fjord. Hvis du i stedet er ny til golfspillet, så er det muligt at prøve kræfter med den flotte og veltrimmede Pay & Play-bane eller måske booke professionelle trænere til at fikse dit swing. Her kan du stifte bekendtskab med de forskellige jern og køller, hvilke kan lejes i klubben. Hjarbæk Fjord Golfcenter har grundet deres flotte baner medlemmer i hele Jylland og resten af Danmark. Når du handler på denne Odendo er du derfor med til at støtte den smukke golfklub i Skals, så det fortsat er muligt at få fantastiske golfoplevelser i fremtiden.