Indsamlet til gode formål:
35.421.396 kr.

Støt Lyngby Boldklub


Denne auktion af spillertrøjer fra Legende kampen er til fordel for Lyngby Boldklub af 1921 og Lyngby Fans. Når du deltager i auktionen, støtter du Lyngby Boldklub af 1921 og Lyngby Fans. Auktionen er administeret af fanklubben Lyngby Fans. Efter end auktion sender Lyngby Fans 50% af pengene videre til Lyngby Boldklub af 1921 (Moderklubben).Se vores auktionsudvalg nedenfor. 

#SammenForLyngby


Har du spørgsmål til auktionen eller et specifikt produkt,
kontakt venligst Lyngby Fans på info@lyngbyfans.dk.

STØT LYNGBY BOLDKLUB

På Odendo kan du være med til at støtte den danske fodboldklub Lyngby Boldklub. Her på Auktionssiden finder du et bredt udvalg af lækre udvalgte produkter til vilde hammerslagspriser. Deltag i budkampen i dag, lav en fantastisk handel på billige produkter og vær samtidig med til at støtte Lyngby Boldklub.


   BEKLAGER!

   Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

   rediger din søgning

   eller

   Hvem er Lyngby Boldklub? 30. marts 1921 blev Lyngby Boldklub stiftet i det nordlige København. Klubben spiller deres kampe på Lyngby Stadion, hvor det igennem årene er blevet til en del triumfer. I 1982 vandt klubben sit første Danmarksskab, hvorefter de måtte vente til 1992 med at kunne kalde sig danske mestre igen. Lyngby Boldklub har derudover vundet Landspokalturneringen tre gange (1984, 2985 og 1990). Når du handler på denne auktionsside så er du med til at støtte og sikre Lyngby Boldklubs fremtid som af del af den danske fodbold elite.