• En kodeord mindre at huske
  • Del nemt med dine venner
  • Vi poster aldrig til din væg, uden din tilladelse

A-Table og 1 A-chair fra COLLECTfurniture

Solgt vare
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

A-Table er en del af A-serien designet af Frederic Collette til børn 3-10 år. Bordet er beregnet til 2 børn der sidder overfor hinanden og har 6 skuffer (3 på hver side) til papir, blyanter, farveblyanter og diverse.

A-Table

A-Table dimension: 86 x 84 x 60 cm
A-Table vægt: 21 kg.
Materiale & farve: Krydsfiner - Sort, rød og orange maling

A-Table er testet for styrke, holdbarhed og stabilitet i henhold til EN1730. Krydsfiner, lak og maling er også blevet testet i henhold til EN71-3 'Sikkerhedskrav til legetøj - Del 3: Migration af særlige stoffer ", med angivelse strenge kemiske krav til børn under 3 år.

Se mere om A-Table HER

A-Chair er en del af A-serien designet af Frederic Collette til børn 3-10 år. A-serien er bygget op omkring de skrånende sider af bogstavet A.
Disse vinkler giver stabilitet, så børn ikke nemt kan vippe møblerne. Men disse vinkler gør også at stolen kan blive stablet på en elegant måde. Samtidig giver denne plads til en skuffe under sædet, hvor børn kan putte legetøj og ting. De stablede stole danner en praktisk kommode. Desuden er skufferne udstyret med magneter, så de ikke åbner i bevægelse en stol.

A-Chair
A-Chair dimension: 41 x 41 x 59 cm
A-Chair vægt: 6,2 kg.
Materiale & farve: Krydsfiner - Sort, rød og orange maling

A-Chair er testet for styrke, holdbarhed og stabilitet i henhold til EN1730. Krydsfiner, lak og maling er også blevet testet i henhold til EN71-3 'Sikkerhedskrav til legetøj - Del 3: Migration af særlige stoffer ", med angivelse strenge kemiske krav til børn under 3 år.

Se mere om A-Chair HER

Doneret af:

COLLECTfurniture

Vurdering:

3.590,-

Aktuelt bud:

1.950,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

John Blohm

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Opret gratis bruger!