Opret bruger

Opret med email

ARC-101 dansk arkitekttegnet skænk fra PBJ Designhouse

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på denne smukke danske designer skænk som passer ind i de fleste hjem fra danske PBJ Designhouse.

Skænken er dansk arkitekttegnet (Michael H. Nielsen) lavet ud fra de danske snedker traditioner. Skænken består af to døre og fire skuffer med grebsfrie fronter med selvlukkende hængsler og skuffer på træ glideskinner med skuffestop. Låger og skuffer i HPL med push-beslag og magnet trægreb, der kan placeres ét sted på hver grebsfrie låge/skuffe og dermed anvendes. Dette giver et funktionelt og sjovt design, hvor man kan ændre på udtrykket.

Benene fremstår med skråtstillede massive træben med en flot afrundet detalje i samlingen. Dertil er der justerbare stillesko i benene, som gør det nemt at justere skænken, hvis der er ujævnt gulv.

 

Dette møbel er til de personer, som har et kreativ og legende hjem med fokus på kvalitet og dansk design. 

 

MATERIALER:

Skænke Korpus og ben er i lys lakeret eg. Der anvendes forskellige metoder i henhold til hvidpigmenteret miljø-lak, for at bibeholde den lyse farve og skabe et naturligt nordisk udseende samt skabe en vedligeholdelsesfrit produkt.

Skænke fronterne er i hvid HPL(højtrykslaminat), som er slidstærk og praktisk.

 

MÅL:
Højde: 75 cm
Længde: 165 cm
Bredde: 48 cm

 

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Vedligeholdelse: I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller andet.

Pleje: Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Anvend aldrig sulfo. Skænke fronterne i HPL kan også plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet til dette produkt.
PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-14 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 13216543101 ARC light oak hvid

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

12.999,-

Bud:

4.499,-

Tid tilbage:

 

Levering:
399,-