Bloomingville, Deer Opbevarings Kurv, Sølv, Metal, L: 50 x H: 75 x B: 29 cm

1.017 kr.
Vejl. pris 1.349 kr.
Ikke på lager

Bloomingville Deer Opbevaringskurv i sølvmetal er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Denne kurv er en smuk og praktisk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Med sine generøse målinger på L: 50 x H: 75 x B: 29 cm tilbyder denne kurv rigelig opbevaringsplads til dine personlige ejendele, uanset om det er tøj, tæpper, legetøj eller bøger. Den er ideel til organisering af ting i stuen, soveværelset, badeværelset eller børneværelset.MÅL:
L: 50 x H: 75 x B: 29 cm

MATERIALE:
Metal

FARVE:
Sølv
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.