Bloomingville, Thea, Serveringsfad, Natur, Stentøj, L: 25 x H: 5,5 x B: 25 cm

209 kr.
Vejl. pris 379 kr.
Ikke på lager

Bloomingville's Thea Serveringsfad er den perfekte tilføjelse til din borddækning eller køkkenindretning. Dette smukke fad er lavet af naturligt stentøj og udstråler en rustik og jordnær elegance, der passer til enhver anledning.

Med sine generøse dimensioner på L: 25 x H: 5,5 x B: 25 cm giver dette serveringsfad masser af plads til at præsentere dine yndlingsretter på en imponerende måde. Det rene, naturlige udseende af stentøjet tilføjer en følelse af autenticitet til din servering og skaber en forbindelse til naturen.


MÅL:
L: 25 x H: 5,5 x B: 25 cm

MATERIALE:
Stentøj

FARVE:
Natur
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.