Bloomingville, Thorsten Urtepotteskjuler, Grå, Bambus, T:L40xW12,5 P:Ø12xH7/Ø12xH9/Ø12xH11 cm

339 kr.
Vejl. pris 399 kr.
På lager

Denne urtepotteskjuler er ikke kun en praktisk løsning til at vise dine yndlingsplanter, men den er også en æstetisk fornøjelse i sig selv. Med en imponerende størrelse på L40 x W12,5 centimeter, er den i stand til at rumme planter af forskellige størrelser og skabe en smuk grøn oase i dit hjem.

Thorsten urtepotteskjuleren leveres i tre forskellige højder: Ø12 x H7 cm, Ø12 x H9 cm og Ø12 x H11 cm. Dette giver dig mulighed for at skabe dynamik i din indretning ved at arrangere dem sammen i en gruppe eller placere dem individuelt rundt om i dit rum.MÅL:
T:L40xW12,5 P:Ø12xH7/Ø12xH9/Ø12xH11 cm

MATERIALE:
Bambus

FARVE:
Grå
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.