Bloomingville, Vento Viskestykke, Brun, Bomuld, H: 45 x B: 30 cm

49 kr.
Vejl. pris 75 kr.
3 på lager

Viskestykkets farve er en smuk brun nuance, der passer perfekt til forskellige køkkenindretninger. Den naturlige farve skaber en varm og hyggelig atmosfære og giver dit køkken en jordnær følelse.

Fremstillet af bomuld, er dette viskestykke både blødt og absorberende. Med en imponerende størrelse på 45 x 30 cm har det rigelig plads til at håndtere selv de største opgaver i køkkenet. Uanset om du tørrer dine hænder, tørrer op efter madlavning eller tørrer opvasken, vil dette viskestykke udføre opgaven effektivt.MÅL:
H 45 X B 30 CM

MATERIALE:
Bomuld

FARVE:
Brun
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.