Opret bruger

Opret med email

BOAT-75 arkitekttegnet sofabord

Byd på dette flotte danske arkitekttegnede sofabord fra Danske PBJ Designhouse.

BOAT er designet som en hyldest til dansk møbel design med lethed og nordisk design. Dette sofabord vil være en del af hjemmet i mange år, hvis man værtsætter de danske møbeltraditioner og værdier.
BOAT sofabord er her fremstillet af valnød med en elegant bådformet top med facetkant, som skaber en elegance og lethed i udtrykket. Bordet har fire massive tilspidsede ben i valnød.


MÅL:
Højde: 42 cm
Længde: 135 cm
Bredde: 70 cm

MATERIALE:
Sofabordet er af valnød med massive ben & fineret top behandlet med en klar olie for at bevarer træet varme og fremhæve strukturen. 

 
PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

Indløsning:
LEVERING:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 1-2 uger.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 60213575101. BOAT valnød med hvid HPL top & fire valnød ben i højde 42 cm.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Du støtter med 5% af omsætningen

Normalpris:

5.499,-

Tid tilbage:

Solgt