Børn Unge & Sorg

Denne auktion er til fordel for Børn, Unge & Sorg. Når du køber et af produkterne, som er doneret af ansvarsfulde virksomheder, støtter du det gode formål.

STØT BØRN UNGE & SORG

Når du handler på Odendo, så er du med til at støtte det gode formål Børn Unge & Sorg. 120.000 børn og unge i Danmark oplever at nært familiemedlem bliver alvorligt syg eller desværre dør. Når du støtter Børn Unge & Sorg er du med til at give håb og forbedre tilværelsen for de mange børn og unge der går igennem en svær tid. Deltag i budkampen på Odendo i dag og vær med til at støtte gode formål som Børn Unge & Sorg.


BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Hvem er Børn Unge & Sorg og hvad gør de? Børn Unge & Sorg, som er en del af Det Nationale Sorgcenter, tilbyder specialiseret behandling til børn og unge, der oplever død eller sygdom hos nær familie. 120.000 børn og unge i Danmark oplever at et nært familiemedlem bliver alvorligt syg. Flere af disse børn har brug for professionel hjælp, når sygdom og død rammer familien. Når du støtter Børn Unge & Sorg er du med til at give håb og forbedre tilværelsen for de mange børn og unge. Børn Unge & Sorg hjælper blandt andet med gratis psykologhjælp, online gruppeterapi og flere muligheder for at børn og unge altid har en at snakke med deres sorg om.