• En kodeord mindre at huske
 • Del nemt med dine venner
 • Vi poster aldrig til din væg, uden din tilladelse

SÅDAN HAR ANDRE FORMÅL SKABT SUCCES MED ODENDO

 • AUKTION SIKRER ØKONOMISK INDSPRØJTNING TIL HJERNEBARNET

  I efteråret 2015 afholdte foreningen Hjernebarnet en auktion på Odendo. Det gjorde de under mottoet “Hjerneskadede børn skal også have en chance i livet”. Med et resultat på knap 83.000 kroner har foreningen fået en økonomisk indsprøjtning, der vil gøre en stor forskel for de hjerneskadede børn og deres familier. Da Hjernebarnet i efteråret 2015 igangsatte deres første auktion på Odendo, var det med et mål om, at skabe et resultat på 20.000 - 30.000 kroner til foreningen. Det viste sig dog hurtigt, at der var potentiale for et noget større beløb. Ikke mindst på grund af stor opbakning fra virksomheder og forbrugere. Massiv opbakningHjernebarnet blev mødt af massiv opbakning fra mange virksomheder, der gladeligt ville støtte den gode sag med produkter til auktionen: “Hos Hjernebarnet har vi arbejdet hårdt på, at få så mange produkter som muligt på auktionen. Det lykkedes over al forventning. Ikke mindst takket være den store opbakning vi har fået fra de mange virksomheder, der har doneret produkter til auktionen.” fortæller Anne Thøgersen fra Hjernebarnet. Det skal pengene bruges tilHos Hjernebarnet har man ifølge Anne Thøgersen en fast plan for, hvad pengene skal bruges til: “Pengene vil naturligvis blive brugt til glæde og gavn for de hjerneskadede børn og deres familier. Vi vil bl.a. invitere alle medlemsfamilier på en sjov og spændende familieweekend, hvor både “hjernebørn”, søskende og forældre kan deltage. Derudover vil vi bruge en del af pengene til, at klæde folketingets politikere godt på med viden omkring hjemmetræning af hjerneskadede børn, så de har de bedst mulige forudsætninger for, at tage de rette beslutninger, når lovgivningen på området skal revideres i år.” fortæller Anne Thøgersen afsluttende. Læs mere om Hjernebarnet HER

 • KLUBKASSEN BUGNER I VESTJYSK HÅNDBOLDKLUB

  Håndboldklubben Hogager GF oversteg egne forventninger, da de i slutningen af 2013 afsluttede en vellykket auktion i samarbejde med Odendo. Med velvilje i lokalsamfundet og opfindsomhed blev projektet en succes, som sidenhen er blevet gentaget. Da Hogager GF i november 2013 lancerede deres første auktion på Odendo, var det uden de helt store forventninger. Konceptet var på det tidspunkt meget nyt, og i den lille håndboldklub vidste man ikke med sikkerhed, hvad man gik ind til. Usikkerheden var dog vendt til tilfredshed, da den virtuelle auktionshammer seks uger senere ramte bordet for sidste gang. Klubben med omkring 200 medlemmer havde med frivillige hænder og hjælp fra lokalområdet indsamlet godt 90.000 kr., som i den grad gør en forskel i klubkassen. Velvilje fra lokalsamfundetI Hogager var man bevidste om, at det ville kræve ekstra god opbakningen fra baglandet, hvis auktionen skulle lykkes. Ebbe Lykkeskov fra klubbens håndboldudvalg havde da også bange anelser, inden projektet blev sat i søen. "Vi havde jo allerede været rundt ved vores sponsorer én gang tidligere på året, og derfor var vi nok lidt bange for, at de ikke ville være indstillede på at give mere til klubben, end de i forvejen havde gjort", siger han. Men støtten fra området viste sig at være bedre end forventet, da både eksisterende og nye sponsorer samt private personer donerede produkter og ydelser til auktionen. I alt nåede klubben at indsamle over 150 forskellige varer, hvilket var over tre gange så meget, som man på forhånd havde sat som målsætning. For Hogager GF skal forklaringen findes i det gensidige udbytte ved auktionen: "Det er jo altid nemmere at inddrage folk i et projekt, når det er en succes for alle parter. Derfor tror jeg, sponsorerne var så positivt indstillede på at bidrage – de får jo også noget ud af samarbejdet, blandt andet i form af eksponering", forklarer Ebbe Lykkeskov.

 • VELGØRENHEDSAUKTION SIKRER JULESTEMNING HOS UDSATTE BØRN

  I hele november måned har foreningen Julehjælpen afholdt en velgørenhedsauktion på fundraising platformen Odendo. Med et resultat på over 52.000 kroner kan Julehjælpen nu se frem til ekstra midler, der skal bruges til at forsøde julen for udsatte børn og deres familier. I november måned igangsatte Julehjælpen.dk, i samarbejde med Odendo, en auktion til fordel for udsatte børn og deres familier. Med massiv opbakning fra en lang række danske virksomheder, blev auktionen en stor succes. Positiv respons fra virksomheder Donationer fra virksomheder er en afgørende faktor for Julehjælpens eksistens. Det glæder derfor Julehjælpens stifter og bestyrelsesformand, Rene Husted Vahl, at så mange virksomheder deltog på auktionen: “Vi har arbejdet målrettet på, at få så mange produkter på auktionen, som overhovedet muligt. Det har kun været muligt på grund af den overvældende opbakning vi har fået fra en lang række virksomheder.” fortæller Rene Husted Vahl. Også hos Odendo nikkes der genkendende til den massive opbakning. Her har flere virksomheder selv efterspurgt, at deltage med produkter på netop Julehjælpen auktion: “Mange af vores samarbejdsvirksomheder har selv efterspurgt, at deltage på Julehjælpens auktion. Det skyldes utvivlsomt, at Julehjælpen har formået, at gøre deres arbejde ekstremt gennemsigtigt, og virksomhederne derfor kan se, at deres bidrag rent faktisk gør en konkret forskel.” fortæller Søren Nørgård, country manager hos Odendo Danmark. Det skal pengene bruges til Hos Julehjælpen er det ifølge Rene Husted Vahl, allerede fastlagt, hvad de 52.000 kroner skal bruges på: “Pengene fra auktionen bliver fordelt således, at 50% af beløbet vil gå til gavekort og mad til vores mange ansøgere, 25% vil gå til vores juletræsfester for udsatte børn og deres familier, og de sidste 25% vil gå til udgifter forbundet med et indefodboldstævne, som vi afholder d.19 december i Nørrebrohallen.” fortæller Rene Husted Vahl. Flere auktioner på vej Der bliver ikke hvilet på laurbærerne hos Julehjælpen, som har gjort Odendo til en fast del af fundraising arbejdet, og derfor allerede har flere auktioner på vej: “Vi har gjort Odendo til en fast partner i vores fundraising arbejde. Auktionerne er en effektiv måde for os, at omdanne sponserede produkter til økonomi, og samtidig give tilbage til de virksomheder, der støtter os, i form af markedsføring og eksponering gennem Odendo”, fortæller Rene Husted Vahl afsluttende.

 • SUCCESFULD AUKTION SIKRER VIGTIGE MIDLER TIL BØRNECANCERFONDEN

  Den vestjyske auktionsvirksomhed Odendo har i samarbejde med Team Rynkeby, netop afsluttet en stor velgørenhedsauktion til fordel for Børnecancerfonden. Resultatet af auktionen betyder, at Børnecancerfonden kan se frem til ekstra midler, i form af hele 73.184 kroner. I januar måned igangsatte auktionsvirksomheden Odendo i samarbejde med Team Rynkeby, en auktion til fordel for Børnecancerfonden. Med stor opbakning fra over 120 danske virksomheder, blev auktionen en stor succes. Stærk opbakning fra virksomhederIfølge Odendos Country Manager, Søren Nørgård, skyldes det flotte resultatet ikke mindst den velvilje, som Odendo blev mødt af, da effekterne til auktionen skulle indsamles: “Størstedelen af virksomhederne vi kontaktede var positiv stemte. Uden virksomhedernes opbakning, havde det ikke været muligt, at skabe så flot et resultat. Vi vil derfor gerne rette en stor tak til alle de virksomheder, der har bidraget til auktionen og dermed støttet denne vigtige sag”, siger Søren Nørgård. Flere auktioner på vejPå trods af det flotte resultat, bliver der ikke hvilet på laurbærerne, hverken hos Team Rynkeby eller Odendo. Allerede nu er der planlagt auktioner for flere af Team Rynkebys lokale afdelinger. “Det er altid en fornøjelse at samarbejde med velgørenhedsorganisationer, som Team Rynkeby, og vi er dybt imponerede over det store arbejde, de gør. Det arbejde vil vi gerne være med til at støtte, og vi ser derfor frem til at fortsætte samarbejdet”, siger Søren Nørgård.

Opret gratis bruger!