Columbine, Sidebord, sort, 45x45

350 kr.
Vejl. pris 975 kr.
3 på lager
Designet af dette moderne sidebord imponerer med sin enkle konstruktion. Dette moderne sidebord fra Leitmotiv er perfekt at bruge som sidebord, moderne sengebord, fodskammel, til en plante eller som ekstraudstyr.En stilfuld, multifunktionel genstand. Mål: 45 x 45 x 45 cm.

MÅL:
Bredde: 45
Højde: 45

MATERIALER:
Gummitræ, MDF

FARVE:
Sort

COLUMBINE:
I 2002 blev Columbine ApS grundlagt med drømmen om at indføre smukke, håndlavede lys fra Israel og Egypten til Skandinavien. Siden grundlæggelsen har firmaet været i rivende udvikling, og repræsenterer store, toneangivende europæiske interiørfirmaer.

Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Columbine

Columbine ApS blev grundlagt i 2002 og tilbyder et bredt udvalg af produkter. Hos Columbine er kunden altid i centrum og der bestræbes altid efter at imødekomme kundernes ønsker og behov. Columbines produkter er ekstraordinære og ikke nogle der ses i enhver butik.