Design Letters, Termo madpakke, 330 ml., grøn, H:9 x D:11 cm

113 kr.
Vejl. pris 269 kr.
1 på lager

Termomadkasse i rustfrit stål, som er den helt perfekte madpakke løsning, til at holde maden varm eller kold. Termomadkassen kan holde maden varm i op til 6 timer og maden kold i op til 12 timer. Til termomadkassen medfølger en brudsikker og genanvendelig gaffel.

MÅL:
H:9 x D:11 cm

MATERIALE:
Rustfrit stål

FARVE:
Grøn
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Design Letters

’Make it personal’ er mottoet bag brandet Design Letters. Som mottoet lægger op til, skaber brandet produkter i funktionelt, bæredygtigt og klassisk design, der gør det nemt at sætte et personligt præg i indretningen og dermed hjemmet. Ens for hele kollektionen er, at alle produkter er designet med den smukke og genkendelige typografi, som er blevet et kendetegn for brandet. På den måde lever brandet op til sin vision om at skabe personlige og bæredygtige produkter, med omdrejningspunkt i bogstaver og funktionalitet.