Opret bruger

Opret med email

ELIPE XL-101 dansk designet sofabord fra PBJ Designhouse

Byd på dette flotte dansk designede ELIPE sofabord fra PBJ Designhouse.

Dette ELIPE sofabord er en del af en større sofabords kollektion, som er dansk designet i et let og moderne design, som passer ind i designerhjemmet med fokus på de danske traditioner.

Sofabordet har en let ellipseformet bordplade i det praktiske og nemme højtrykslaminat med en sort facetkant. Dertil er der en elipseformet metalstel i børstet stål. 

MÅL:
Højde: 43 cm
Længde: 170 cm
Bredde: 65 cm

 

MATERIALER & FARVER:
Den hvide bordplade er i det funktionelle og anvendelsesnemme HPL laminat(højtrykslaminat), som er slidstærk og praktisk i brug med en sort facetkant. Stellet er i børstet stål. PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: ELIPE 60517009-101, 80150-1 & 80150-2 (3 kolli)

Du støtter med 5% af omsætningen

Normalpris:

5.799,-

Tid tilbage:

Solgt

Levering:
299,-