Opret bruger

Opret med email

Faaborg ØH

Håndbold samarbejdet mellem Faaborg HK og Ø. Hæsingen blev en realitet i 2012. Der blev underskrevet en hensigtserklæring mellem de to klubber allerede i 2011, at man ville arbejde hen i mod en sammenslutning. I det første år, spillede de overskydende herrespille fra Faaborg HK i Ø. Hæsinge, hvor vi spillede Fynsserie og serie 1.

Da flagskibet HC Fyn gik konkurs i 2012, gik det for alvor stærkt. Pludselig stod vi med et 3. div. hold, hvor vi tidligere kun spillede serie 1. Bestyrelserne i de to klubber blev enige om, at man ville tage kampen op, og vi ville prøve at bibeholde divisionshåndbold i Faaborg området.

De lokale sponsorer bakkede op om det nye klubsamarbejde, og på trods af, at to forskellige kulturer mødtes, så kan vi i dag se tilbage på et projekt som er lykkedes. I dag har vi 4 herre senior hold, et oldboys hold, samt 2 dame senior hold, som spiller i serie 2 og serie 3. På ungdomssiden har vi næsten hold i alle rækkerne, vores højst rangerende hold er dame u-18 som spiller i 1. division.

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller