Oplev Kirk Suites - Overnat i Family Room på havneøen i Vejle

Udløber om:
1 dage 9 timer 7 min 55 sek
Bud: 1.445 kr.
 kr.
Der tillægges 2,85% til vinderprisen (minimum 5 kr.) Gebyret dækker håndteringsomkostninger ifm salget, samt giver ekstra dækning i tilfælde af leveringsproblemer fra eksterne samarbejdspartnere.
Opholdet for 2 voksne og 2 børn indeholder:
  • Overnatning i Family Room (uden balkon) hos Kirk Suites
Indløsning
  • Opholdet kan indløses alle dage indtil 31. marts 2024 (der tages forbehold for udsolgte datoer)
  • Du booker dit ophold på mail: booking@zleep.com
  • Send ønsket dato og din 4-cifret bookingkode for overnatning og du modtager herefter bekræftelse pr. mail
  • Bemærk det er ikke muligt at ombooke et ophold, når det er booket og bekræftet.

Beliggende på Havneøen i Vejle finder du Kirk Suites, et eksklusivt lejlighedskoncept med fokus på design og kvalitet. Lejlighederne har udsigt til enten det ikoniske Fjordenhus, Vejle Fjord eller hyggelige Vejle. Hos Kirk Suites er essensen af luksus at have et hjem uden for hjemmet. Et sted hvor du kan gøre, hvad du ønsker, have besøgende og samtidig nyde en række forskellige hotelservices. 

Alle lejlighederne er indrettet med store vinduespartier, spiseområde, køkken og badeværelse. Derudover har hver enkelt lejlighed sin egen unikke kombination af farver og designs fra klassikere som Panton, Flos, Paustian, &Tradition, Prostoria og Eames. 

Magisk Michelin restaurant som nabo
Delikat og flamboyant, ligesom kunstværket Fjordenhus: det er menuen på LYST. Her handler det om at føle den magiske forundring ved Fjordenhus og dets omgivelser og hvad det har at tilbyde - omhyggeligt sammensat på en tallerken.

Det omkringliggende landskab leverer råvarer og ingredienser, der altid resulterer i en magisk vækkelse af sanserne, med en stærk bevidsthed om det lokale område. Tanken bag denne lokale tilgang er en dyb følelse af ansvarlighed på bæredygtig vis og inspiration fra de naturlige ressourcer, der findes inden for en radius på 100 miles fra LYST.

LYST er en oplevelse for sanserne og ganen, forankret i lokalt-sourcede råvarer og ressourcer - og beliggende i smukke omgivelser ved Vejle Fjord.

Herudover finder I også reatauranterne Restaurant Ramuladen og Enzo & C lige om hjørnet.


Læs mere om Kirk Suites

Læs mere om Vejle og områdets seværdigheder