Opret bruger

Opret med email

Gastronomi-ophold for 2 personer på Hotel Europa i Aabenraa

  • Aabenraa

Hotel Europa ligger i hjertet af Sønderjylland, og der er kun 20 km til den dansk/tyske grænse. Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade, lystbådehavn og strand.

Rundt om hotellet ligger store skovområder, som er velegnede til en løbetur eller en afslappende vandretur. Har man i stedet lyst til at bowle, kegle, spille billard, squash, tennis, svømme eller generelt fitness ligger der flere muligheder inden for en radius af 3 km fra hotellet. 

I Sønderjylland er folkefærdet meget venlige. Vi holder fast i vores kultur og gamle traditioner. Især by arrangementer er vigtige for os og gæster er selvfølgelig altid velkommen.

Sommerens store begivenhed er Ringridning, hvor op mod 500 heste går optog gennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. De ender alle på den store ringriderplads, hvor der de efterfølgende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

OPHOLDET INDEHOLDER
- 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse 
- Stor og lækker morgenbuffet 
- Stor fadøl eller et glas vin i Fox and Hounds eller i lobbyen mellem kl. 15 og 17
- Velkomstdrink før middagen
- Udsøgt 4-retters gastronomi-middag i Restaurant No. 10 
- Kaffe, cappuccino eller te efter middagen
- Gratis Wi-Fi 
- Gratis parkering 

I Restaurant No10 tilbyder vi veltillavede retter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer og fagets moderne tilberedningsmetoder. Menuen skiftes jævnligt, se vores nuværende under ’menu’ i øverste bjælke. 

Vores 150 kvm store terrasse byder på lækre retter, der er en kombination af retterne fra Fox & Hounds og Restaurant No10. Det er også muligt at læne sig tilbage i solen og nyde en god kop kaffe eller en kold fadøl. Terrassen har en stor markise, flere terrassevarmere, tæpper og lammeskind, så det er muligt at holde sig varm på en kølig aften.

Indløsning:
- Opholdet skal indløses senest 12 måneder fra købsdato
- Du booker opholdet på info@europahotel.dk
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkode fra certifikatet
- Hvis I ønsker at medbringe børn kan dette aftales direkte med hotellet ved booking af opholdet mod gebyr.

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Bud:

2.200,-

Tid tilbage:

 

eller del betalingen op med
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL