Opret bruger

Opret med email

Gavekort på 1500,- til Louis Nielsen Holstebro

Gør en god handel og byd på dette gavekort til Louis Nielsen i Holstebro. Gavekortet kan ikke benyttes i forbindelse med butikkens andre tilbud og rabatter. Du bestemmer selv om du køber briller, linser eller solbriller. 

Louis Nielsens målsætning er at blive danskernes foretrukne optiker og levere briller og kontaktlinser til den danske befolkning i en god kvalitet til en skarp pris. Louis Nielsen leverer briller og linser til faste, lave og gennemskuelige priser.

Butikkerne tilbyder altid mere end 1.000 forskellige brillemodeller, og der bliver regelmæssigt introduceret nye brands og designerstel i butikkerne, eksempelvis fra brands og modehuse som Bruuns Bazaar, Tiger of Sweden, Boss Orange, Tommy Hilfiger, Max&co. m.fl.

Ved køb af briller fra 795 kroner og op er det muligt at vælge 2for1, hvor man som kunde får to par briller for ét par brillers pris.

Udover de almindelige garantibestemmelser har Louis Nielsen indført servicekonceptet, KompletTilfreds – Eller pengene tilbage. Ordningen gælder i op til tre måneder efter brillekøbet og sikrer kunden en tilfredsstillende løsning, eksempelvis ved forkert valg af glas, eller hvis stellet alligevel ikke passer.

Bemærk
Gavekortet kan kun bruges til butik i Nørregade Holstebro. Gavekort kan ikke kombineres - maks 1 gavekort pr. brille.

Indløsning:
Originalt gavekort skal afhentes hos TTH Holstebro indenfor 30 dage efter køb. Se vores åbningstider på
www.tthholstebro.dk. Har du tilkøbt levering sender vi gavekortet til dig.
Gavekortet er gyldigt indtil december 2021.

Normalpris:

1.500,-

Bud:

699,-

Tid tilbage:

2 dag(e) 02 : 00 : 35

Højeste bud lige nu er fra:

Marianne

eller del betalingen op med
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...