• En kodeord mindre at huske
  • Del nemt med dine venner
  • Vi poster aldrig til din væg, uden din tilladelse

Gourmet ophold for 2 på populære Christies Sdr. Hostrup Kro

Solgt vare

Gourmetophold på fantastiske Christies Sdr. Hostrup Kro, der er kendt for gourmetmad i topkvalitet og sine hyggelige omgivelser.

GOURMETOPHOLDET FOR 2 INDEHOLDER

  • Kaffe/the med dagens kage
  • 5 retters gourmetmenu
  • Overnatning i dobbeltværelse i anneks eller i parken
  • Stor morgenbuffet

På Christie’s Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland starter gourmetoplevelsen i kroens urtehave, der er en af Danmarks største og smukkeste. Her fremelskes grøntsager, urter og frugter og røgovnen tryller røget laks, kammuslinger og andre delikatesser frem. De kulinariske forventninger pirres yderligere i vinkælderen, hvor kyndige fagfolk deler gavmildt ud af deres viden. Skulle I have lyst til at ankomme i helikopter, har vi egen landingsplads.

Christie’s Sdr. Hostrup Kro er en fantastisk hyggelig kro med de bedst tænkelige faciliteter. Der er hyggeligt bibliotek og en vinkælder med mange fantastiske vine.

GLADE GÆSTER TALER FOR SIG SELV
"Vi havde en overnatning d. 3.8.16. Venlig og smilende betjening. Dejligt luksusværelse. Meget hyggelig, stemningsfuld og velligeholdt kro.Velsmagende 5-retters gourmetmiddag, supergod betjening af søde piger. Fantastisk morgenbuffet.En helt igennem dejlig oplevelse, vil helt klart anbefale stedet til andre."

"Vi havde et ophold på Sdr. Hostrup Kro d. 26/7-16. Vi har været på mange ophold gennem årene, MEN aldrig et så godt som dette. "

"På Christie's Sdr. Hostrup Kro er du sikker på gourmetmad, serveret af en venligt og kyndigt personale, så du får din mad kombineret med den rette vin. Værelserne er store og komfortable og der er masser af ting at opleve i nærheden."

INDLØSNING
- Købsbeviset kan bruges i 12 måneder fra købsdato.
- Du reserverer dit ophold på telefon 7461 3446 eller på mail: info@christies.dk - Husk at oplyse den unikke kode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail max 5 minutter efter dit køb er gennemført.

Tillæg (betales hos Christies Sdr. Hostrup Kro)
- Fredagstillæg kr. 200 
- Lørdagstillæg kr. 400

Se mere om fantastiske Christies Sdr. Hostrup Kro HER

Vurdering:

2.196,-

Aktuelt bud:

1.200,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Anders Rasmussen

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Opret gratis bruger!