Opret bruger

Opret med email

Heritage Diver Blue/Red - Dansk designet ur fra Schmidt Watches

Solgt vare

Limited Edition herreur, fremstillet i 100 eksemplarer.

Schmidt Heritage Diver, er en ur-serie fra Schmidt Watches som henvender sig til den stilfulde, succesrige mand, som går op i sine ure men ikke vil betale overpris for et fedt ur.

Dette ur, er uret som du skal købe hvis du godt kan lide at have noget, som ikke mange andre har. Uret er nemlig kun produceret i 100 eksemplarer, som alle er løbende nummereret på bagsiden af uret. Derfor kan du bagpå netop DIT ur, se nøjagtigt hvilket nummer i produktionen det har. Der kommer ikke flere ure magen til, og det er derfor et utroligt eksklusivt ur, men stadig til en fair pris i forhold til kvalitet og eksklusivitet.

Uret er fremstillet i kirurgisk rustfrit stål, det er vandtæt til 10ATM som svarer til 100 meter, og så er det toppet af med et safirglas som ikke kan ridses. Kvaliteten er i højsædet på dette ur, og der er tænkt over den mindste detalje, helt ned til logo på spænde og krone.

Uret leveres i en lækker, læder gaveæske. I Gaveæsken ligger uret på en blød læderpude, og der er i æsken derudover også lavet en lille lomme, hvor dit garantibevis er placeret med stempel og dato. Rundt om uret hænger et fint lille Limited Edition hangtag, som igen påpeger eksklusiviteten i uret. Gaveæsken lukkes sammen, med magnetlukningen på enden af æskens låg, som er med til at give følelsen af at man pakker sit ur ud på ny, hver gang det skal bruges.

I gaveæsken medfølger der en ”pin/stift”, samt en guide til hvordan du tilpasser urets længde, ved at tage led af uret. Når dette skal gøres, anbefales det at uret ligges i spænd, så man ikke kommer til at forvolde skade på hverken ur eller ”pin/stift”. Tilpasning af uret sker på eget ansvar, og fortrydelsesretten bortfalder så snart der er påbegyndt individuel tilpasning af uret. Det er dog forholdsvist simpelt at tilpasse uret, så længe man følger vejledningen og er påpasselig.

Specifikationer

  • Urkasse diameter – 42mm
  • Urrem bredde – 20mm ved urkassen, 18mm ved lukning
  • Længde – Op til 23cm (kan tilpasses)
  • Kirurgisk rustfrit stål
  • Safirglas
  • Miyota Japansk Urværk
  • Vandtæthed – 10ATM (100m)
  • Nummerering ud af 100 stk.
  • Læder Gaveæske medfølger
  • ”Pin/split” til at tage led af samt guide, medfølger
www.schmidtwatches.com

Indløsning:
Gratis Fragt!
Uret sendes automatisk med GLS til din nærmeste pakkeshop, hurtigst muligt.

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

2.895,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Frederik Nørgaard

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder