heart
Indsamlet til gode formål:
36.746.883 kr.

Julegaveideer til under 300 kr.

Her på siden kan du finde konkrete eksempler på julegaveideer til under 300 kroner. Her er der mange gode julegaveideer, som du kan lade dig inspirere af, når du skal finde og købe den helt perfekte julegave, til en du holder af. Tjek udvalget herunder.

 

Ønsker du at læse mere om julegaveideer til under 300 kr.? Så kan du læse mere længere nede på siden.

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Budgetvenlige julegaveideer

December venter lige rundt om hjørnet, og julen står for døren. Dermed begynder juletravlheden så småt også at melde sig hos de fleste. Kalenderen er nemlig oftest fyldt med masser af aftaler, alt imens du skal nå at forberede dig på juleaften, dermed også nå at købe julegaver. For mange kan julegaver være en dyr post på budgettet. Det ønsker vi hos Odendo at hjælpe med, derfor har vi lavet en lang liste med ideer til julegaver under 300 kr. Her kan du finde et stort udvalg af boligdesigns til fantastiske priser, der er perfekte som julegaver.

 

5 julegaver til under 300 kr. eller derunder

Vi har nedenfor udvalgt 5 specifikke bud på, hvad du kan give, en du holder af, i julegave. Det er julegaver til 300 kr. eller derunder.


1) Funki Lights fra LOUISE ROE er specifikt designet med tykkere glas. Det bidrager nemlig til et udseende og en følelse af robusthed, der repræsenterer de betonsøjler, der originalt er taget inspiration fra. Alle Louise Roes produkter er gennemtænkte ned til mindste detalje, og har æstetik og kvalitet i højsædet. - Og med en Louise Roe, Funki Light, Rounded lysestage i blå kan du aldrig gå helt galt i byen, den vil helt sikkert bringe glæde og pryde et hvert hjem.


2) En Marius nisse i grå fra Lauvring, skal med garanti nok både give din bolig og dit humør lidt julestemning. Grundet farvevalget bag denne søde nisse, er den egnet i alle boliger. Giv denne nisse i julegave og giv julestemning og glæde med oveni.


3) Dette sæt Diagonal Atlantic pude- og dynebetræk med lynlås fra Södahl er den perfekte julegave til enhver. Dens parallelle diagonale striber giver et arkitektonisk look og passer perfekt ind i det moderne hjem. Hvem kan ikke altid bruge nyt sengetøj? Desuden er sengetøjet fremstillet uden sundhedsskadelige stoffer, så du kan give den med ekstra god samvittighed.


4) Med denne lækre mørkegrå plaid fra Ib Laursen, har du en sikker vinder. Den kan bruges overalt i hjemmet - den kan bruges på sofaen, som sengetæppe eller til sene sommeraftner på terrassen. Tæppet skaber desuden en rolig, hyggelig stemning med sin afdæmpede farve


5) House Doctor har designet denne grå Tinka vase med et skulpturelt udtryk. Udtrykket skyldes højden og den fyldige volumen vaser har. Dertil er fin detalje, at farven er sprøjtet på overfladen, hvilket giver et fint spil, når lyset rammer. Den kan dekoreres med grene eller evighedsblomster, medmindre den skal tale for sig selv. Vasen vil derfor være den perfekte gave, da den både kan bruges selv men også i sammenspil med andre dekorative vaser eller ting.

 

Har du spørgsmål til vores julegaver under 300 kr. eller andre produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe. Ønsker du at læse andres købsoplevelser her hos os, må du hellere end gerne det. Ligesom du også hellere end gerne må dele din købsoplevelse om os.