Louise Roe, Bakke, Sortbejdset Egetræ, 28x28 cm

575 kr.
Vejl. pris 799 kr.
Ikke på lager

En elegant og dekorativ bakke med mange muligheder. Bakken vil være perfekt på badeværelset, til smykker og parfumer eller i køkkenet til olier og salte. Bakken er fremstillet i Portugal af FSC-certificeret finér egetræ.

MÅL: 
28 x 28 x 5,5 cm


MATERIALER:
Egetræ

FARVE:
Sortbejdset egetræ

LOUISE ROE
LOUISE ROE er en dansk design vriksomhed som blev etableret i københavn i 2010. 
Hvert produkt er personligt tegnet af Louise Roe og er lavet med æstetik og håndværk af høj kvalitet. Kollektionen er sofistikeret, men alligevel enkel, og har en moderne stil. Produkterne er produceret med omhyggeligt valgte organiske materialer kombineret med specielt udvalgte toner frembringer både skulpturelle og arkitektoniske værdier. Hvert stykke har en historie at fortælle og bærer sig selv individuelt og kollektivt.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Louise Roe

Med brandet Louise Roe er du garanteret en indretning, der skiller sig ud på den gode måde. Louise Roe designer og tegner selv alle produkter, hvilket resulterer i et originalt design med arkitektoniske linjer og et hav af vidunderlige former og farver. Alle Louise Roes produkter er gennemtænkte ned til mindste detalje, og har æstetik og kvalitet i højsædet.