LOUISE ROE, Brilliant Bon Bonniere, Pearl blue, 12x12x11

449 kr.
Vejl. pris 500 kr.
Ikke på lager

De fine Bon Bonniere, kan bruges mange steder i hjemmet, brug dem enkeltvis eller sammen i et stilleben. De er lavet i mundblæst glas. Kombinér dem andre produkter fra LOUISE ROE eller andre objekter fra dit eget hjem. 

BEMÆRK: Da de er mundblæste, er der ikke to der er en ens. 

MÅL:
Pearl Blue: 12x12x11 cm

MATERIALER:
Glas

FARVE:
Pearl blue

LOUISE ROE

LOUISE ROE er en dansk design vriksomhed som blev etableret i københavn i 2010. 
Hvert produkt er personligt tegnet af Louise Roe og er lavet med æstetik og håndværk af høj kvalitet. Kollektionen er sofistikeret, men alligevel enkel, og har en moderne stil. Produkterne er produceret med omhyggeligt valgte organiske materialer kombineret med specielt udvalgte toner frembringer både skulpturelle og arkitektoniske værdier. Hvert stykke har en historie at fortælle og bærer sig selv individuelt og kollektivt.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Louise Roe

Med brandet Louise Roe er du garanteret en indretning, der skiller sig ud på den gode måde. Louise Roe designer og tegner selv alle produkter, hvilket resulterer i et originalt design med arkitektoniske linjer og et hav af vidunderlige former og farver. Alle Louise Roes produkter er gennemtænkte ned til mindste detalje, og har æstetik og kvalitet i højsædet.