Louise Roe, Enamel skål, Chrome /Rosa Ø:18 cm

420 kr.
Vejl. pris 700 kr.
2 på lager

Disse støbte metal emalje skåle i ægte krom, er en opdatering af vores ikoniske metal skåle i messing. I en række speciel valgte jordfarver og krom overflader, kan disse skåle kombineres og grupperes for luksuriøse borddækninger.

Den funktionelle og sofistikeret krom metal skål er foret med en certificeret sikker emalje til opbevaring af mad. Emaljen fås i kamel, oliven grøn, klar gul, lyse blå og pastel pink. Alle farver tigger efter lækre godter, om det er diverse søde sager eller smykker.


MÅL:
Ø:18 cm

MATERIALE:
Krom

FARVE:
Chrome /Rosa
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Louise Roe

Louise Roe er en dansk designer, som skaber designs til det moderne hjem. Med produkter fra Louise Roe er du garanteret en indretning, som skiller sig ud på den gode måde. Louise Roe designer og tegner selv alle sine produkter, hvilket resulterer i et originalt design med et hav af vidunderlige former og farver. Alle Louise Roes produkter er gennemtænkt ned til mindste detalje, med æstetik og kvalitet i højsædet.