Lucie Kaas, Matee vase, grå, medium

219 kr.
Vejl. pris 399 kr.
På lager

Matee er resultatet af en 40 år gammel designtradition skabt og vedligeholdt af en familieejet fabrik i en lille landsby nord for Thailands hovedstad Bangkok. Familien designer egne mønstrer som males på keramiske krukker i forskellige former og størrelser. Matee er fremstillet i hånden, hvor hver enkelt krukke nænsomt formes og herefter dekoreres med det karakteristiske mønster. Den håndlavet teknik gør hver krukke unik og bevarer samtidig den orientalske æstetik skabt af familien gennem årtier.

STØRRELSE:
Medium - H:18 cm 

MATERIALE:
Keramik & messing

FARVE:
Grey

LUCIE KAAS
Vi tror på, at dit hjem er dit og ingen andres. Vi tror på, at personlighed er det vigtigste element for at opbygge en base og et sted, der er unikt for dig. Lucie Kaas har øje for underspillet design, der henter sin inspiration fra flere kilder, der krydser mode, musik, kunst, popkultur og interiør. Vi samarbejder selektivt med designere, brands og berømtheder, hvis identiteter passer til vores værdisæt.
Lucie Kaas blev grundlagt i 2010 af Esben & Ellora Rasmussen. Med duoens forskellige baggrunde mener de, at selvom Lucie Kaas er fysisk placeret i København, kan Lucie Kaas være fra hvor som helst i verden.


Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Lucie Kaas

Produkter fra Lucie Kaas er skabt med ønsket om at tilføre personlighed til hjemmet, som gør at hjemmet bliver ens helt egen personlige base. Lucie Kaas har øje for et underspillet design og samler sin inspiration fra forskellige kilder såsom musik, kunst og mode. Lucie Kaas tror på designs evne til at kommunikere, med ønsket om at skabe produkter, som får en til at tænke.