På Odendo forbindes vores brugere med gode formål og ansvarsfulde virksomheder - I et koncept hvor alle vinder. Gode formål kan oprette sig på platformen og modtage vigtige støttekroner. Det kan de, fordi der altid går en andel af salgsprisen til et godt formål.

SÅDAN KAN DU STØTTE

Hos Odendo tilbyder vi 3 forskellige måder at handle på. Fælles for dem alle er, at du ALTID kan gøre en fantastisk handel, og at der ALTID går minimum 5% af salgsprisen, til et godt formål❤️

AUKTION

Deltag i auktionerne på Odendo, og vær med i budkampen på auktioner med alt fra boligdesign og accessories, til hotelophold, restaurantbesøg og eventbilletter. Vi tilføjer nye auktioner hver eneste dag.

SHOP

I vores shop, finder du masser af produkter inden for bolig & design, til markedets skarpeste priser. Vi forhandler produkter fra en lang række brands. Sortimentet skifter ofte, og der kommer hele tiden nye produkter til.

LIVE

Gør exceptionelt gode handler, deltag i konkurrencer og kom tæt på Odendo teamet. Vi sender live på Facebook minimum én gang i ugen, hvor vi præsenterer stribevis af live-tilbud, til priser vi har banket helt i bund.

GODE FORMÅL DU KAN STØTTE

... og flere hundrede andre sportsklubber, foreninger og NGO'er.

TJEN PENGE TIL DIT GODE FORMÅL

Lad os hjælpe dig med, at skaffe vigtige støttekroner til dit gode formål. Det er nemt og hurtigt at komme i gang - Og vi guider dig hele vejen.

SÆLG
PÅ ODENDO

Det er risikofrit og uforpligtende, og der er intet opstartsgebyr. Glæd dig til ekstra omsætning, goodwill og massiv markedsføring overfor +180.000 brugere

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040