FOKUS PÅ FN'S VERDENSMÅL

Med virkning fra 1. oktober 2022 ændrer Odendo måden hvorpå dele af velgørenhedsstøtten på platformen fordeles.


Alle gode formål (NGO´er, Sports- & kulturforeninger) kan fortsat benytte Odendo, uden økonomisk risiko, til afholdelse af auktioner hvor hele salgsprisen* tilfalder det gode formål.


Odendo er den foretrukne platform til afholdelse af velgørenhedsauktioner, samt trøje auktioner, hvor bl.a. det danske kvinde- og herrelandshold i fodbold bruger platformen til at bortauktionere kamp brugte spilletrøjer til fordel for velgørenhed.


Med et ønske om at følge de støttekroner der uddeles endnu tættere, skal man som kunde ikke længere tage stilling til hvilket formål man ønsker at støtte på en handel.


I stedet vil Odendo udvælge de velgørenhedstiltag der løbende skal støttes, med et afsæt i de sociale Verdensmål der omhandler børns Sundhed og Trivsel.


Siden Odendo gik i luften i november 2013 har platformen og dens +200.000 brugere indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål.


Hos Odendo glæder vi os til at lave masser af velgørende tiltag, sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, der passer perfekt ind i vores DNA hos Odendo. Det får vi nu mulighed for at gøre endnu mere målrettet i fremtiden.


*En formålskonto hos Odendo koster årligt 1.200 kr. ex. moms

(beløbet modregnes det indsamlede beløb, og opkræves aldrig til betaling)

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040