FAQ - ODENDO SHOP

ALT HVAD DU SKAL VIDE OM ODENDO SHOP

Odendo Shop er det nyeste medlem af Odendo-familien.

På Odendo shoppen, finder du stribevis af produkter inden for bolig & design, til markedets skarpeste priser. Faktisk garanterer vi, at vi har billigste netpris. Sortimentet på Odendo shoppen skifter ofte, da der er et begrænset antal af hvert produkt. Det betyder også, at der hele tiden kommer nye produkter til.

BILLIGSTE NETPRIS

Vi gerne sikre, at du altid får den skarpeste pris. Derfor garanterer vi billigste netpris.

DU STØTTER GODE FORMÅL

Når du handler på Odendo shoppen, støtter du altid et godt formål med 5% af dit køb.

FRI FRAGT

Du får fri fragt, når du handler på Odendo shoppen, og vi leverer inden for 3-5 hverdage.

SÅDAN HANDLER DU

1. LÆG VARERNE I KURVEN

Find den eller de varer, som du ønsker at købe og gå derefter til kurven.


2. OPRET EN BRUGER

Når du klikker "næste", vil du blive bedt om at logge ind med din eksisterende Odendo bruger eller oprette en ny bruger. Du kan logge ind eller oprette en ny bruger med email, Facebook og Apple.


3. VÆLG DET FORMÅL DU ØNSKER AT STØTTE

Hos Odendo sender vi 5% af omsætningen direkte videre til gode formål. Derfor skal du, inden du gennefører betalingen, vælge hvilket formål du ønsker at støtte med 5% af dit køb.

BILLIGSTE NETPRIS

HVAD BETYDER BILLIGSTE NETPRIS?

Hos Odendo Shop vil vi gerne sikre, at du altid får den skarpeste pris. Derfor garanterer vi billigste netpris. Det betyder, at hvis du, mod forventning, finder et identisk produkt billigere hos en anden dansk webshop, så skal du blot kontakte os på post@odendo.dk med dokumentation - Så matcher vi selvfølgelig prisen. På den måde er du sikret den bedste handel, hver eneste gang du handler på Odendo Shop.


HVORNÅR GÆLDER PRISGARANTIEN?
Vores garanti om billigste netpris gælder på alle alle .dk domæner, så længe produktet er på lager og faktisk kan købes på den pågælgende webshop. Prisgarantien bortfalder hvis produktet annonceres som ophørsudsalg, køtilbud og lign. på den pågældende webshop, eller hvis prisen er et medlemstilbud, hvor der opkræves betaling af et medlemsskab for at kunne købe produktet til prisen. Der tages desuden forbehold for udsolgte produkter, trykfejl og leverance fejl fra leverandører.

EN DEL AF ODENDO FAMILIEN

Odendo er oprindeligt en auktionsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion, og samtidig støtte gode formål. Hundredevis af gode formål, anvender Odendo til, at skaffe vigtige midler til deres virke. Auktionerne på Odendo består af produkter, der sælges af virksomheder, som donerer dele af, eller hele overskuddet til de gode formål.

Siden starten i 2013 har vi indsamlet mere end 30 millioner kroner til gode formål.

Idag består Odendo familien af:

Odendo Auktioner

Tjarry by Odendo

Odendo Shop

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040