MERE END 35.000.000,-INDSAMLET TIL GODE FORMÅL

SKAL DIT FORMÅL VÆRE MED?

100% risikofrit

1

FORMÅLS AUKTIONER

Få egen auktionsside og modtag 100% af omsætningen fra din auktion.


✔️ Oplagt til trøjeauktioner, og salg af produkter, sponsoreret til dit formål.

2

LØBENDE STØTTE

Få 5% af salgsprisen på alle Odendos daglige auktioner, når vinderen vælger at støtte dit formål.


✔️ Oplagt til aktivering af medlemmer. 

✔️ Gælder også på Odendo Shop.

Og flere end 1.000

mindre klubber

og foreninger...

OPRET DIT FORMÅL

Det koster 1.200,- ex. moms om året, at have en aktiv auktion på Odendo.

TESTIMONIALS

DET SIGER FORMÅLENE OM ODENDO

En lang række gode formål anvender Odendo til, at indsamle penge. 

Faktisk har vi pt. indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål. 

Herunder fortæller 7 af formålene, om deres oplevelser med Odendo som fundraisingplatform.

+94.000 KR.

“Vi fik anbefalet Odendo til at køre auktionen, da man derved får et professionelt setup, og en professionel til at holde øje med auktionen. Vi havde inden da overvejet hvordan vi skulle holde styr på alle buddene. Kunne vi bruge facebook til det, og ville folk rent faktisk betale det som de havde budt, når det kom til stykket?


På Odendo.dk var Søren & Co straks med på, at denne auktion kunne gå hen og blive noget særligt, til gavn for begge parter. Derfor blev det en auktion hvor Odendo også sponsorerede deres gebyr til indsamlingen, hvorfor vi kunne skrive, at 100% af pengene ville gå til Børnecancerfonden. Vi kan kun anbefale, at man tager sin auktion til Odendo. Her bliver alle parter behandlet professionelt og med respekt.”

- Louise Bangsgaard, Team Rynkeby Riget

+799.650 KR.

“Hos Børns Vilkår er vi blevet positivt overraskede over den energi og tid, som Odendo ligger i at skabe velgørenhedsengagement for og blandt sine brugere. Odendo er en unik platform, som giver organisationer som Børns Vilkår mulighed for at være tæt på både producenter og forbrugere på en gang. Og vi er meget taknemmelige for den opmærksomhed og støtte, som vi modtager på baggrund af Odendo.”

- Sine Gadeberg, Corporate Relations Manager hos Børns Vilkår

+90.000 KR.

“Hos Hjernebarnet har vi arbejdet hårdt på, at få så mange produkter som muligt på auktionen. Det lykkedes over al forventning. Ikke mindst takket være den store opbakning vi har fået fra de mange virksomheder, der har doneret produkter til auktionen.”

- Anne Thøgersen, Hjernebarnet

+440.000 KR.

“Vi har nu været med for 6. år i træk og vi oplever større og større interesse og kendskabsgrad hos både bidragsydere, kunder og klubbens egne medlemmer. Vi har helt klart formået at tiltrække nye sponsorer til klubben, som vi ikke med traditionelle sponsorprodukter ville have fået samarbejde med. Så jeg kan varmt anbefale at bruge Odendo som en del af klubbens sponsorpakke.”

- Ebbe Lykkeskov, Hogager GF

+528.000 KR.

"Jeg har som seniorkonsulent i Børn, Unge & Sorg arbejdet tæt sammen med Odendo gennem flere år. Odendo har været en professionel, pålidelig og dedikeret samarbejdspartner. Deres ønske om at levere den bedst tænkelige løsning til os, har resulteret i rigtig flotte indsamlingsresultater gennem deres platform. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Odendo."

- Søren Bregendal, Seniorkonsulent, Børn, Unge & Sorg

+115.000 KR.

“Fodboldfonden har med stor tilfredshed brugt Odendo primært til salg af vores sponsorerede genstande og oplevelser til privat personer. Som velgørenhedsorganisation, er vi glade for at der findes en fundraisingplatform som Odendo, som nemt gør det muligt for os enten at starte en auktion online, eller hjælpe os med at indsamle penge til vores arbejde for udsatte børn og unge i Danmark ved at andre virksomheder kan donerere dele af overskuddet af deres salg til os.


Derved, bringer Odendo virksomhed og velgørenhedsorganisation tæt sammen, hvilket gør det nemmere for virksomheder at støtte gode formål, og for organisationer som Fodboldfonden at rejse penge til deres arbejde.”

- Stine Schmeichel, Medstifter af Fodboldfonden

+3.000.000 KR.

"Odendo er  blevet en fast del af klubbens sponsorkoncept overfor B2C virksomhederne i vores område. Vi har ved hjælp af en struktureret salgsindsats, skabt en økonomisk indtjening fra vores auktion på Odendo, der er en vigtig del af vores samlede sponsorbudget.


Samtidig stammer indtjeningen fra vores auktion på Odendo fra virksomheder, som vi ikke tidligere har kunne nå ud til med vores traditionelle sponsortilbud. Derfor er det meget tilfredstillende at konstatere, at vi ikke alene har formået at skabe en rigtig god indtjening, men samtidig også lykkes med at øge antallet af sponsorer der bakker op omkring klubben.


Vi kan varmt anbefale Odendo til alle klubber der ønsker at øge deres indtjening på B2C markedet"

- John Mikkelsen, Direktør, TTH Holstebro

100% gratis & risikofrit

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040