Madam Stoltz, Rundt jute tæppe, Ø:120 cm

647 kr.
Vejl. pris 1.078 kr.
På lager
Dette smukke tæppe fra Madam Stoltz er lavet i hånden. Brugg det i søveværelset, køkkenet eller i entren.
Den runde fletning kan give en lille bule i den inderste cirkel, gå en tur rundt på tæppet, så bliver det hurtigt fladt igen..
Dette kan ske, da tæppet kun er lavet af naturlige materialer.

MÅL:
Ø: 120 cm 

MATERIALER:
Jute

FARVE:
Natur

MADAM STOLTZ:
Pernille Stoltz driver Madam Stoltz i et partnerskab med sin mand Peter Bundgaard. Pernille er designeren og ansvarlig for kontakten til leverandørerne i Indien og Kina. Peter passer på logistikken og økonomien.
Madam Stoltz er specialiseret i interiørdekoration · fra tekstiler til industrielle møbler og lamper, fra praktisk tilbehør til hyggelige behov. Madam Stoltz-produkterne sælges i butikker overalt i Europa. Inspirationen til navnet MADAM STOLTZ kommer fra Indien · som så meget andet i Pernille Stoltz 'liv.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Madam Stoltz

Madam Stoltz udvalg af farverige dog balancerede og jordnære produkter er inspireret af kontrasten mellem Indien og Bornholm. Det skaber en skøn, hyggelig og balancerede stemning, der emmer af boheme både inde og ude. Flere af produkterne er unikke, da de er håndlavet i Indien, hvilket også er med til at bringe produkterne et strejf af varmere himmelstrøg.