Menu, Pov oval fyrfadsstage, messing, H44 cm

616 kr.
Vejl. pris 799 kr.
På lager

POV Candleholder er et let, smart og legende produkt, der kan bruges som et enkelt stykke eller i en gruppe. Smukt alene og fantastisk som grafiske mønstre på væggen.

I filmene er Point Of View lige der, hvor kameraet sigter. Betragterens øje. Afhængigt af dette synspunkt vil tingene ændre sig – indstillinger, historier og den måde, vi fortolker tingene på.

Hvis du bevæger dig rundt i POV -lysestagen, vil du bemærke, at dit syn på holderen ændres. Fra nogle vinkler virker det som en flad grafisk tegning – flyt rundt og pludselig flyder de grafiske linjer i luften. Skygger og former ændrer sig, hvilket gør det til et sjovt objekt at interagere med.

STØRRELSE:
H: 44 cm, B: 22 cm, D: 10 cm

MATERIALE:
Metal

FARVE:
Messing

Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Menu

Menu designer og producerer produkter i et moderne design, som kan holde til at blive brugt i hverdagen og i materialer i høj kvalitet. Menu ønsker at imødekomme forbrugernes behov med smukke løsninger. Menu designer møbler, belysning og andet boliginteriør, som i dag kan findes over alt i verden.