Opret bruger

Opret med email

Miniferie for 2 personer på Hotel Scheelsminde

  • Aalborg

I kan godt begynde at glæde jer allerede nu. Jeres miniferie på Scheelsminde bliver noget helt særligt. Ferien begynder ved synet af den smukke herregård. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase. Hop i poolen, slap af, nyd roen og hinanden. Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også spisetid. I vores hyggelige brasserie nyder I en lækker 2-retters menu. Med maverne fulde af lækker mad, kan I nyde en kølig drink i vores bar eller – hvis vejret tillader det – i vores frodige have eller på terrassen.

Herefter venter Aalborgs mange underholdningstilbud, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet, inden I tager på eventyr i området. Aalborg og Nordjylland bugner med tilbud – smut fx i Aalborg Zoo, nyd arkitekturen i Utzon Center, eller I kan slentre en tur i gågaden.

OPHOLDET FOR 2 INDEHOLDER
- 2-retters middag i Scheelsmindes Brasserie på ankomst-aftenen
- Adgang til Oasen – pool og jacuzzi
- 2 overnatninger i stemningsfuldt dobbeltværelse
- Lækker morgenmad begge dage

Få en gastronomisk oplevelse med Køkkenchef  Christian Nurup og Restaurantchef/Sommelier Jakob Neve samt resten af det dygtige hold, som har lavet en fantastisk menu efter hvad Scheelsmindes køkkenhave, havet, jorden og luften stiller til rådighed netop nu.

Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg,
gastronomi på højt plan, festlokaler eller møde- og konferencefaciliteter.

Indløsning:
- Opholdet skal indløses inden 1/4/2021
- Ankomst mandag - fredag
- Restauranten er lukket om søndagen.
- Tag forbehold for udsolgte perioder
- Du booker dit ophold på mail: scheelsminde@scheelsminde.dk eller telefon +45 98 18 32 33
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkoden fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail

Du støtter med 5% af omsætningen

Vurdering:

2.790,-

Bud:

1.700,-

Tid tilbage:

08 : 28 : 29

eller del betalingen op med
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...