Opret bruger

Opret med email

Miniferie for 2 voksne og 1 barn hos Vissenbjerg Storkro - (Kan indløses i 12 mdr.)

  • Vissenbjerg
Solgt vare

Miniferie på det grønne Højfyn med mulighed for at opleve og besøge alle de eventyrlige attraktioner og seværdigheder på Fyn.

OPHOLDET INKLUDERER: 

  • 2 x Overnatning i dobbeltværelse med plads til 1 ekstra opredning.
  • 2 x Dansk morgenbord
  • 2 x Dagens 2 retters menu/buffet efter kokkens valg
  • Gratis adgang for max. 3 personer i Danmarks FugleZOO og Terrariet Vissenbjerg.
OM VISSEN BJERG STORKRO
Hotellet består af 49 værelser, flotte selskabslokaler med flot udsigt, 8 mødelokaler og grupperum med plads op til 400 personer. I hotellets opholdsstue er der mulighed for et spil billard, dart, bordtennis og bordfodbold.

Hotel Vissenbjerg Storkro tilbyder oplevelser af høj kvalitet, hvad enten der er tale om forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi bestræber os meget på at give jer rigtig gode oplevelser og står til rådighed, hvis der opstår behov under jeres ophold.

Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for Danske Hotellers mange kokkeelever.

På Hotel Vissenbjerg Storkro og i Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Læs mere om kroen HER!

INDLØSNING
- Opholdet kan indløses i 12 måneder fra købsdato
- Du booker dit ophold på mail info@vissenbjergstorkro.dk eller tlf. +45 6447 3880
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail efter dit køb.
- Opholdet er gældende for to voksne og et barn på max 12 år
- Vurderingsprisen er fastsat ud fra standard prisen på opholdet, og tilpasses ikke eventuelle tidsbegrænsede tilbud, som udbydes hos hotellet eller på diverse dealsites.

Normalpris:

2.640,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Ole Sørensen

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...